2777
2789

من از خیلی سال پیش نی نی سایت عضو بودم اکانت قبلیم تعلیق شد یادمه همون موقع ها هم تاپیک خیانت زیاد بود درکی از این موضوع نداشتم و تصور اینکه شوهرم بهم خیانت بکنه یه چیز دور از انتظار بود ولی بعد سال ها منم یک بار دردش رو کشیدم و فهمیدم اونقدرا هم که فکر می کنیم دور نیست آدمی که به اندازه چشمات بهش اطمینان داری هم ازش برمیاد شاید قبول نکنی ولی من اینو با همه وجودم حسش کردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینطورتاپیکم هست خیلی حس غریبیه😭😭😭😭

اون حس یادآوری بعدش....یعنی یک بار وقتی بار اول که می فهمی میمیری بعدزنده میشی و هر روز با یادآوریش دوباره میمیری یکاری می کنند که تا آخر عمرت هزاران بار بمیری 

اون حس یادآوری بعدش....یعنی یک بار وقتی بار اول که می فهمی میمیری بعدزنده میشی و هر روز با یادآوریش ...

بگردم الهی 🥹❤️

با اینکه مجردم اما میفهمم چی میگی عزیزم خیلی سخته واقعا خیلییی

ولی یه چیز و مطمئن باش خدا هیچ وقت نمی‌گذره از مردی که خیانت میکنه پس بسپر و به خدا و دیگم خودتم اذیت نکن قشنگم🫂❤️

بگردم الهی 🥹❤️با اینکه مجردم اما میفهمم چی میگی عزیزم خیلی سخته واقعا خیلیییولی یه چیز و مطمئن باش ...

خدانکنه عزیزم 

از ته دلم از خدا می خوام آدم درستی تو زندگی شما و بقیه دخترا قرار بگیره که این حس رو تجربه نکنید 

نه اتفاق خاصی نمیفته راستش اینا فقط حرفای کلیشه ای هست من انقدر از همه جا بریدم که دارم با یه خیانت کار زندگی می کنم و نه من میمیرم و نه اون فقط هر روز با عذاب روزامو می گذرونم 

خدانکنه عزیزم از ته دلم از خدا می خوام آدم درستی تو زندگی شما و بقیه دخترا قرار بگیره که این حس رو ت ...

فدای دل مهربونیت خواهری،ممنونم از دعای قشنگت♥️

عزیزمم🥹چقدر خانومی که تونستی تحمل کنی هنوزم..امیدوارم خدا به دلت آرامش بده و یه کاری کنه همسرت خیلی زود به خودش بیاد.

راستی عزیزم یادم رفت بگم من یه دوره همسرداری شرکت کردم واسه آمادگی ازدواج،، خیلییی عالیه تو همه موارد حتی راجب خیانت هم خیلی راهنمایی کرده بود بنظرم خیلی کامل و دقیق راهکار گذاشته واسه هر مسئله ای اگر دوست داشتی بگو آیدی ثبت نام شو بزارم برات هزینه اسم ۴۰۰ هست ولی آخر هفته ها همیشه تخفیف میخوره نصف میشه 

فدای دل مهربونیت خواهری،ممنونم از دعای قشنگت♥️عزیزمم🥹چقدر خانومی که تونستی تحمل کنی هنوزم..امیدوارم ...

قربونت برم 

لطفا هر وقت یادم افتادی دعا کن برام حالم بهتر بشه 

همسرم تکرار نکرد ولی همون یک بار ضربه خیلی بدی بهم زد 

خیانت تو ذات همه مرداس چون تنوع طلبن من که دیگه پذیرفتمش به نظرم خیانت مرد جزوی از زندگیه اصلا فقط باید هواست باشه جا پاتو تو زندگی سفت کنی.الویتت برای ازدواج هم با یه ادم سالم و کاری و پولدار باشه که دو روز دیگه اگه یه غلطی کرد ادم حداقل دلش نسوزه.من نظرم اینه من نمیگم عادی سازی کنیم ولی دیگه مردا بهتر از این نمیشن 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
راستی عزیزم یادم رفت بگم من یه دوره همسرداری شرکت کردم واسه آمادگی ازدواج،، خیلییی عالیه تو همه موار ...

چنلی چیزی داره این دوره؟ چند روز پیش هم یه خانم دیگه لطف کرد یه گروه روانشناسی معرفی کرد بهم کمی تاثیر داشته تو زندگیم ولی تاثیرش خیلی نبوده

اون حس یادآوری بعدش....یعنی یک بار وقتی بار اول که می فهمی میمیری بعدزنده میشی و هر روز با یادآوریش ...

تو هم خیانت کن 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید