2777
2789
عنوان

لکه بینی در هفته هفت بارداری

64 بازدید | 4 پست

سلام خانما من هفت هفته و یک روزم 

دوازده روز پیش ببخشید ترشح م خونی بود رفتم پیش دکتر گفت اگه زیاد و ادامه دار نبوده اشکال نداره 

روز پنج شنبه از صبح دل درد و کمر درد داشتم عصر لکه بینی داشتم خیلی ترسیدم دکترمم نبود رفتم یه مرکز سونوگرافی سونو انجام دادم گفت قلبش هم تشکیل شده 

دیگه از ی ماما مشورت گرفتم گفتم شیاف پروژسترون ۴۰۰ شبی یکی استفاده کن 

دیروز رفتم پیش دکتر م دیگه معاینه نکرد از رو همون سونو پنج شنبه گفت قلبش تشکیل شده شیاف پروژسترون رو صبح و شب استفاده کن دو هفته دیگه بیا ببینمت 

حالا میگم کاش معاینه کرد بود شکمی حداقل 

استرس دارم 

یه گرفتگی زیر شکمم سمت چپ داشتم حس میکردم بچه هست الان زیاد حسش نمیکنم میترسم میگم نکنه چیزیش شده باشه مثلا میگن جنین ایست قلبی میکنه 

ای خدا تا دو هفته دیگه ک برم پیش دکتر چطور طاقت بیارم🙁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استراحت مطلق باش و زیاد رو پا نشو در اصل بچه مشکل ژنتیکی نداشته باشه قرص میمونه وگرنه خودش سقط میشه ...

اره همش دراز کشیدم غذا هم مامانم درست میکنه 

همسرمم  کار های خودش انجام میده من خدایی هیچ کاری نکردم از پنج هفته که فهمیدم باردارم 

توکل به خدا عزیزم