2777
2789

خیلی دلم دلمه میخاد میخام درست کنم ولی نمیدونم برگشو کجاها میفروشن اصن جایی هم به چشمم نخورده بفروشن

برما هرچه گذشت مقصر قلبمان بو‌د ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میوه فروشی عزیزم گفتی دلمه چقدر دلم خواست درست کردنش سخته واقعا حوصله می خواد

ممنون .

منم خیلی دلم میخاد ولی برگشو ندیدم جایی ب خاطر همون نشد درست کنم 

جدی سخته ؟

اخه تو اینستا دیدم دستورشو به نظر خیلی سخت نمیومد ..

برما هرچه گذشت مقصر قلبمان بو‌د ...

وقتی فصلشه میوه سبزی فروشیا دارن. الان دیگه از فصلش رد شده برگا زمخت شدن. کنسرو اگه میگیری خوب بشور برگاشو. چون سم زیاد میزنن به انگور و مواد نگه دارنده هم زیاد داره و توی کارخونه هم خوب نمیشورن خیلی سالم نیست. من هر بار دلمه با برگ کنسروی میخورم سردرد میشم.

ممنون .منم خیلی دلم میخاد ولی برگشو ندیدم جایی ب خاطر همون نشد درست کنم جدی سخته ؟اخه تو اینستا دیدم ...

منظورم این بود نسبت به مثلا چلو مرغ سخت تر هست.‌ چون باید هر قاشق از مواد رو با برگ کادو پیچ کنی پس زمان می بره. قضیه بعدی اینکه برنج جدا بپزی لپه جدا و سرخ کردن گوشت جدا پس باید تعداد بیشتری قابلمه و ماهیتابه بشوری. از طرفی برگ که می خری باید سرپا جلوی سینک بمونی و دونه دونه بشوری 😃