2777
2789

می‌خوام سهم پدرم رو بدن واسش وسیله بخرم.

پدر و مادرم چندین ساله که جدا شدن پدرم چندین سال با عموم در خانه ی پدریشون زندگی می‌کردن و خرجیشون رو از کرایه ی مغازه ها و زمین های پدرشون در می آوردن...پدرم افسرده شد درگیر اعتیاد شدید شد و تمام پولاشو خرج مواد میکرد اوضاع جسمی و روحیش خیلی خراب شده بود خلاصه که بردمش کمپ.و بعد از اینکه بردمش خانه ی پدریش رو فروختن و با هزار مکافات بلاخره تونستم حقشو از خانوادش بگیرم و یک خانه ی نقلی نزدیک خودم براش خریدم.(من بخاطر کار شوهرم خونمونو آوردیم بوشهر و برای پدرم اینجا خونه خریدم که دیگه خوزستان نباشه و دوباره سراغ مواد نره)اینم بگم که در حال حاضر کمپ هست و تحت درمان و خداروشکر خیلی خوب شده مهرماه میشه یکسال دقیقا که پاک شده... دیگه وقتشه بیاد بیرون ولی وسیله خونه هیچی نداردکولر یخچال بخاری فرش و... ماشینی چیزی باید بخره مشغول باشه

نمی‌دونم چیکار کنم چه خاکی بریزم سرم تنهایی🖤(ارث پدری زمین دارن ولی تقسیم نکردن توی فکرم که شکایت کنم و تفکیک کنم زمیناشو جدا کنم که بتونم وسیله خونه بخرم براش و بیاد بیرون و به زندگی جدید رو شروع کنه) ولی تا شکایت کنم و زمین فروش بره نمی‌دونم چندماه طول می‌کشه باید برم خوزستان شکایت کنم از عموهایم ۳ تا عمو دارم و ۷ تا عمه ولی ذره ای محبت و عاطفه ندارن تازه ناراحتن که چرا پدرم رو بردم خوبش کنم یا خونه خریدم براش😔خیلی بدجنسن انتظار داشتن بابام خوب نشه بمونه بیرون هی از این و اون طلب پول کنه...(یکسال پیش یک زمین پدری فروختن و چون درگیر اعتیاد بود پولشو داد به پسرعمم و بقول خودشون روزی یک میلیون می‌رفت ازش می‌گرفت خرج مواد میکرد بعد منه ساده بهشون گفته بودم که می‌خوام بابام رو ببرم کمپ رفتن بهش گفتن ازم فراری شده بود هیچوقت نمیبخشمشون ۱۲۰ میلیون پول خوردن ازش )))بگذریم. خلاصه خونه ای که چندماه پیش واسه بابام خریدم قرارداد خونش نزدیکه یعنی دوماه دیگه و اگه من قرارداد رو تمدید کنم بابام باید یکسال دیگه هم توی کمپ بمونه احساس میکنم خیلی زیاده این مدت😭ولی چیکار کنم چطور بیاد بیرون وقتی وسیله خونه هیچیییییی نداره. من تک فرزندم و خواهر برادری ندارم خودم ی تنه باید بفکر همه چیز باشم❤️‍🩹💔بخدا دیوونه شدم آنقدر فکر کردم همش گریه میکنم

من با ۲۵ سال سن واسه این مشکلات و سروکله زدن با عمه ها و عموهام زیادی جوانم💔💔خیلی اذیت کردن 

خیلی

با اینکه ذره ای محتاجشان نبودم

عموهام خیلی بیخیالن و وقتی ازشون درخواست کنم خودشونو به اون راه میزنن. قرارداد خونه پدرم یکماه دیگه است هییییچ وسیله خونه ای هم نداره. مطمئنم اگه بازم بهشون بگم حداقل حق خودشو بدن باز میپیچونن منم مجبورم پدرم فعلا کمپ بمونه تا چندماه شکایت کنم بعد بیاد بیرون که دست پر باشه💔💔💔😔😔بنظرتون به عموهام دیگه هیچی نگم؟ مستقیم برم شکایت کنم؟ بابام مجبوره یکسال دیگه هم کمپ بمونه میشه دوسال اذیت میشه

کاربر قدیمی هستم🥲🌱 1396/12/2

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خونه مستاجر داره تمدید نکن ..پدرت و بیار بیرون از کمپ..تو همون خونه بی وسیله بمونه خودت بهش برس تا سرپا شه بتونه بره سرکار و وام بگیره و یکم وسیله بخره..اعتماد به نفس و عزت نفسش اینجوری برمیگرده خودش میره حقشو از برادراش میگیره...تو ی فرش برا اون خونه بنداز دیگ چیزی نمیخواد....

چرا فک کردی این وقت شب میتونیم اینهمه رو بخونیم؟🤦‍♀️خلاصش میکردی یا حداقل توچندتا پیام میفرستادی

مجبورت نکردن ک بیای برو تاپیک ها خلاصه ،خوش

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

مجبورت نکردن ک بیای برو تاپیک ها خلاصه ،خوش

حالا توچرا جوش میزنی؟ زبون استارتری؟؟؟؟

هروقت اومدم تاپیکت حق داری پیامم و ریپلای کنی، وگرنه دیگه نبینم همچین غلط اضافه ای کنی. اوکی؟؟؟؟ خوش

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

چرا اینطوری جواب همو میدیدچه وضعی شده

اصلا من با ایشون نبودم. به استارتر گفتم که خیلی طولانی نوسته. و اگه میخواد نطر کاربرهارو یدنه باید پیامش و خلاصه کنه، چون این وقت شب کسی حوصلش نمیشه اینهمه رو بخونه. گویا به ایشون خبلی فشار اومده و کاسه داغتر از آش شده واسه من. منم از آدمهایی که قاشق نشسته میشن متنفرم

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟