2777
2789

میگن دعای نی نی سایتیا میگیره برام دعا کنید لطفاً ، دیگه خسته شدم از انتظار 

۴ساله میرم دکتر و منتظرم، یه بچه دارم خیلی تنهاست 

تنها راهی که برام مونده آی وی اف هست که با ذخیره تخمدان پایین هیچ امیدی ندارم ، امروز با تمام وجودم حس سرشکستگی دارم ، 

منم خیلی دل شکسته ام ،انشاااله ک کارت ب ای وی اف نکشه و طبیعی باردار بشی،من دوبار ای وی اف کردم ک منفی شد دوسه روز دیگه پریود میشم و میرم تو سیکل ای وی اف دعام کن نتیجه بگیرم ۶ساله منتظرم،امشب از فکر خیال بیخواب شدم

من بزودی مادر میشم ،دوستان دعام کنید بزودی مادر بشم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی دل شکسته ام ،انشاااله ک کارت ب ای وی اف نکشه و طبیعی باردار بشی،من دوبار ای وی اف کردم ک من ...

خدا خودش کمکمون کنه ، موقع ازدواج جاری هام پسرم بزرگ بود ، اونا دو سه تا آوردن و من هنوز اندر خم یک کوچه ام

ممنونم خدا بهت هرچی خواستی بده ، دارم اشک میریزم

عزیزمم🥺♥

الهی دفعه بعد اشک ذوق بریزی.

عمه منم با کلی دوا درمون باردار شد 

بعد یهویی دومی هم اومد بعد اولی

الان مدرسه میرن

ان شاالله نصیب شماا بشه به زودیییی

به حق این صدای اذان که میاد

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

منم خیلی دل شکسته ام ،انشاااله ک کارت ب ای وی اف نکشه و طبیعی باردار بشی،من دوبار ای وی اف کردم ک من ...

منم منتظرم پریود بشم برم یزد ، چه روزی برم که حیرون نشم ، راهم تا یزد خیلی دوره

بدترین درد عالمه،دیشب تو پارک بودیم همه با بچهاشون بودن منم تنها کز کرده بودم ،خدایا یا جونمو بگیر یا بهم بچه سالم بده

من بزودی مادر میشم ،دوستان دعام کنید بزودی مادر بشم😍

بدترین درد عالمه،دیشب تو پارک بودیم همه با بچهاشون بودن منم تنها کز کرده بودم ،خدایا یا جونمو بگیر ی ...

جوابمو ندادی شما ، چند پریودی برم یزد ؟ میخوام برم برا آی وی اف