2777
2789

باهم سلام علیک کردیم اون خیلی گرم و صمیمانه بود هی به بهانه های مختلف ازم سوال میپرسید اول که گفت سلام خوبین من با یه لبخند خیلی کم و عادی گفتم سلام مچکر ممنون دیگه چیزی نگفتم چون اشنامونه با خانوادم داشت حرف میزد منم بیشتر سرم پایین بود گه گاهی بهش خیلی عادی نگاه میکردم بعد که ازم سوال پرسید خیلی عادی جوابشو میدادم

رفتارم خیلی خشک بوده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اوکیه خیلی گرم رفتار کنی برعکس جواب میده اتفاقا سرد بودن گاهی بهتره بیشتر جذب میشه

منم همین فکرو کردم ولی خواهرم میگفت دیگه طوری رفتار نکن که فکر کنه اصلا ازش خوشت نمیاد 

واقعااااا؟😍😂وایییی منم شک کردم که دوسم داره و تابلوعه رفتاراش

نه آقا نمیدونم من😂من که اونجا نبودم...میگم با توجه به چیزی که تعریف کردی تو بی تفاوت تره بودی اون پیگیرتره

کاربری دست دو تا دختر خاله میباشد،با درد صبر کن که دوا میفرستمت🌿❤️

نه آقا نمیدونم من😂من که اونجا نبودم...میگم با توجه به چیزی که تعریف کردی تو بی تفاوت تره بودی اون پ ...

خب آره من اصلا بروز نمیدم برعکس اون خیلی گرم و صمیمانه بود دوست دورادور هستن یجوری با خانوادم گرم رفتار میکرد انگار صد ساله باهاشون برخورد داره

بارها بهم گفته کاری داشتی به من بگو به خواهرمم گفته بود که اگه کاری داشت بهم بگه

خیلی نگام میکنه هرجا باشیم سریع و سه خودشو میرسونه همونجا که فقط حرف بزنه

خیلی سعی میکنه نزدیک شه

خب آره من اصلا بروز نمیدم برعکس اون خیلی گرم و صمیمانه بود دوست دورادور هستن یجوری با خانوادم گرم رف ...

خب دیگه خودت جواب خودتو دادی دیگه تو حرفات من چی بگم؟اظهر من الشمسه....

خب دیگه خودت جواب خودتو دادی دیگه تو حرفات من چی بگم؟اظهر من الشمسه....

آخه خب من خیلی آدم دو به شکیم ببین خیلی رفتاراش تابلوعه حتی مامانم متوجه این قضیه شده

ولی اصلا از اون دخترایی نیستم که سریع توهم بزنم طرف بهم علاقه داره هرکار کنه من بازم نمیتونم اعتماد کنم به حسم

حسم میگه بهت حس داره

جدی ؟ منم همین فکر و میکنم آخه بی دلیل ک زل نمیزنن به کسی فکر میکنم میخواد یجوری بهم بفهمونه ازم خوشش میاد ولی من همیشه سریع میرم یعنی نگاهش نمیکنم به قول آبجی تو احساس میکنم کارم اشتباهه 

ولی از ی سمتم چون معلمه جلوش اعتماد بنفس ندارم 

تازه برا تو فامیله می‌تونه باهات حرف بزنه ما همم نمی‌بینیم زیاد چ برسه حرف زدن  

(:A__•~•__M:)
آخه خب من خیلی آدم دو به شکیم ببین خیلی رفتاراش تابلوعه حتی مامانم متوجه این قضیه شدهولی اصلا از اون ...

واسه بقیه هم همینطوریه؟با خواهرت مثلا؟

ببین تو دیگه از اون ور بوم افتادی فک کنم اگه این رفتاراش اختصاصی فقط در مواجهه با تو باشه طبیعی نیست...البته باور کنی یا نکنی هم فرقی به حالت نداره باز تا مستقیم پاپیش نزاره چیز خاصی نمیشه مستقیمم بیاد جلو هم که میفهمی دیگه...