2777
2789
عنوان

دو راهی بچه دار شدن یا نشدن🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 29 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شرایط مالی خیلی خیلی مهمه ، بچه من یکسالشه ماهی ده تومن خرج شیر خشک و پوشک و لباس و دکتر و دارو ....

مآهی ده تومن ؟احتمالا شما زیادی ولخرجی می کنی 

لازم نیست که هر ماه لباس براش بخری یا هر ماه دکتر لازم نیست که 

😐🤷🏻‍♀️
مآهی ده تومن ؟احتمالا شما زیادی ولخرجی می کنی لازم نیست که هر ماه لباس براش بخری یا هر ماه دکتر لازم ...

بچه من زود مریض میشه ، قطره اهن و ویتامین و اینارو من خارجی میگیرم ،لباساش دوهفته یبار کوچیک میشن مجبورم که بگیرم هم بیرونی هم خونگی تازه سایز بزرگ میگیرم میگم بیشتر استفاده کنه پوشک بسته ای۴۰۰تومنه ماهی ۱۲ـ۱۳قوطی شیر خشک میخوره غذاهای کمکی که تو این سن باید بخورن هستش خرج اسباب بازی و.....

بچه من زود مریض میشه ، قطره اهن و ویتامین و اینارو من خارجی میگیرم ،لباساش دوهفته یبار کوچیک میشن مج ...

دوهفته یک بار کوچک میشن ،سایز بزرگ تر بگیر طوری که یک فصل کامل لباس اندازش باشه 

شما باید مدیریت کنی و گرنه همین بچه بره کلاس اول ،خرجش بیشتر از ده تومن میشه

😐🤷🏻‍♀️
دوهفته یک بار کوچک میشن ،سایز بزرگ تر بگیر طوری که یک فصل کامل لباس اندازش باشه شما باید مدیریت کنی ...

بخدا اینطوری نیس که من مدیریت نکنم بچم هرجا دوچرخه میدید ذوق میکرد خب ادم خودش قبول نمیکنه بچه نداشته باشه یه سه چرخه کوچولو براش گرفتم ۳۵۰۰،دوس داری خودت نپوشی نگردی ولی بچت داشته باشه

بخدا اینطوری نیس که من مدیریت نکنم بچم هرجا دوچرخه میدید ذوق میکرد خب ادم خودش قبول نمیکنه بچه نداشت ...

بله داشته باشه ولی در حد درستش ،همون طور که می دونی بچه ها با بزرگ شدن خواسته هاشون بزرگ و بزرگ تر میشه، شما باید بتونی مدیریت کنی ،پس انداز داشته باشی که روز مبادا کمک حالت باشه جلوی خواسته های معقول  فرزندت ،شرمنده نشی

😐🤷🏻‍♀️
بله داشته باشه ولی در حد درستش ،همون طور که می دونی بچه ها با بزرگ شدن خواسته هاشون بزرگ و بزرگ تر م ...

برای پس اندازش فقط طلا میگیرم براش ، بعدم من شوهرم نصف درامدش رو خرج بوتاکس خاهراش  وخاهرزادهایش میکنه چرابچه خودم از همه چیز بهترین رو نداشته باشه 

برای پس اندازش فقط طلا میگیرم براش ، بعدم من شوهرم نصف درامدش رو خرج بوتاکس خاهراش وخاهرزادهایش میک ...

ولی این راهت اشتباهه، بچه رو لوس با توقع بالا بار میاری ،برای خودت و خودش طلا پس انداز کن ،

😐🤷🏻‍♀️
ولی این راهت اشتباهه، بچه رو لوس با توقع بالا بار میاری ،برای خودت و خودش طلا پس انداز کن ،

اوایل خیلی به خودم سخت میگرفتم پس انداز کنم وفلان میدیدم عه من نمیخرم نمیپوشم نمیخورم یکی دیگه داره استفاده میکنه الان نمیزارم هیچ به دل خودمو بچم بمونه 

ببین هیچکس هیچکس بهت کمک نمیکنه چنان باری میاد رودوشت که لحظه به لحظه میگی کاش تو موقعیت بهتر بچه می‌آوردیم سنت خیلی کمه تا بیست و هشت سالگی صبرکنیکمکار کن اوضاع رو بهترکن اینکه میگن نازایی هست چرته