2777
2789
عنوان

از بدیای شهرم گفتم خوبیاشم بگم😂

963 بازدید | 93 پست

دقت کردین این منطقه های سرد دنیا چقد مردم و مخصوصا دختراش خوشگلن؟

مثلا روسیه ، فنلاند ، نروژ ، اردبیل ، تبریز😌

و یه خوبی دیگه اینه که تیر تموم شد ما هنوز کاپشن میپوشیم😂

*عاشق تک تک اقوام ایرانم هممون زیبا و اصیلیم

تورک و کورد و فارس و عرب و لر و تالش و بلوچ و... هم نداره❤

از خوبیای منطقتون بگین

مخالفی؟لابد دلیل منطقیم نداری؟پس زر نزن به عنم..اول انسان دوم ایرانی سوم تورک✌

واییی اردبیل اردبیل یخ 

تا دو شب پیش جیگرمون درمیومد از سرما

مسافرهم هستیم لباس گرم نیاوردیم

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان امشب هوا عالیه. ظهر گرم بود

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

هوای خوب باعث میشه منافذ پوست کوچیک بشه. پوست لطیف باشه. موها نرم و بدون وز باشه. زیر چشما گود نره سیاه و چروک بشه بخاطر آفتاب شدید. 

این است تفاوت محل زندگی 🤣

طرفدار حق و عقلانیت💙 

واییی اردبیل اردبیل یخ تا دو شب پیش جیگرمون درمیومد از سرمامسافرهم هستیم لباس گرم نیاوردیم

اردبیل بدون لباس گرم اومدین؟😭😂

اشکال نداره خوش اومدین فعلا یه چای بخورین گرم میشین😂❤

واییی اردبیل اردبیل یخ تا دو شب پیش جیگرمون درمیومد از سرمامسافرهم هستیم لباس گرم نیاوردیم

😂😂 کاش هواشناسی رو چک میکردین چه بد موقع هم اومدین از شانستون اون چن روز سرد بود الان دیگه داره گرم میشه😂

بله موافقم .

همینطور که چهره ی ایرانی زیبا هست زبان فارسی هم که به ما ایرانی ها تعلق داره هم زیبا و شیرین هست لطفا با عدم رعایت درست نویسی نگارش فارسی رو خدشه دار نکنین.

تورک و کورد❌️❌️

ترک و کرد✔️✔️

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان‌ به شاهی من شادمان مردمان‌ به بابل درآمد سپاهی زمن‌ رها کردم این سرزمین راز مرگ‌ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم‌ به کارستمدیده پرداختم‌کسی رانباشد به کس‌ برتری برابر بود مسگر و لشکری‌ پرستش‌ به‌ فرمانم‌ آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین‌ خراجم دهدشاه وچادرنشین‌ زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است‌ به گیتی شکوفایی و دانش است‌ چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن‌ نه با مومیایی کنیدم کفن‌ که هر بند این پیکرم بعد از این‌شود جزئی از خاک ایران زمین‌که هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین.                                                                                            زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

لرستانم من هیچ وقت آرزو نمیکنم بهشت برم چون زاده اینجام سبز بکر آبشار زاگرس💚

واقعا لرستان قشنگه😍

خودم عاشق لباس لریم