2777
2789
عنوان

چجوری با بچه کنکوری کنار بیام

158 بازدید | 22 پست

خواهرم کنکوریه رسما دست به سیاه و سفید نمیزنه خیلی وقته دایم عصبی و دعوا راه میندازه واقعا اذیتم میکنه نمیدونم چیکار کنم

جانم فدای رهبرم 

خب اون خیلییی تحت فشاره خیلی 

کاریش نداشته باش خوب میشه

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از،یه بچه کنکوری انتظار داری بیاد خونه واست تمیز کنه ؟ داداش من کنکور داشت دوهفته یکبار جمعه ها میرفت قلم چی من تو اون تایم اتاقش رو تمیز می کردم بیچاره کلا تحت استرس و فشار بود حالا من باید میرفتم رو اعصابش که چرا اتاقت رو تمیز نمیکنی ؟ 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

سال کنکور ادم دیوانه میشه من که سلامت روانم رو کلا از دست دادم

منم کنکوریم واقعا افکار خودکشی داره دیوونم میکنه

مدتیه که پام می ره روی خط موزائیک ها و برام اهمیتی نداره...شما که دیگه عددی نیستید

بنده خدا کنکوریه

من و ابجیم دوقلوییم باهم کنکوری بودیم ( یعنی دقیقا از سال دهم )مامانم نمی‌گذاشت دست به سیاه و سفید بزنیم 

به نظرم شما هم لطف کنید  درکش کنید خیلی سخته 

واقعا منم عصبی شده بودم زمان کنکور جدی میگم ، خیلی روم فشار بود 

هرشبم گریه بود   

از،یه بچه کنکوری انتظار داری بیاد خونه واست تمیز کنه ؟ داداش من کنکور داشت دوهفته یکبار جمعه ها میرف ...

نه کارای خودشو بکنه  همیشه هم دعوا راه نندازه من که نباید لباس زیر شو بشورم منم این سال ها رو  پشت سر گذاشتم ولی رو دوش خانواده بار نبودم 

جانم فدای رهبرم