2777
2789
دلیل جداییشون چی بوده

دختره دختر عموش بوده و دختره با یکی دوست بوده پسره میره خاستگاری بابای دختره میگه باید بری سربازی بعد دخترمو بهت میدم پسره میره نامزد من میره خاستگاریش بابای دختره هم میگه هم برادر زادمه هم پسر خوبیه هم فلانو اینا دخترشو میده به این بعد دختره بعد از چند وقت که پسره از سر بازی میاد به نامزد من میگه اگه منو طلاق ندی خود کشی میکنمو اینا نامزدم گوش نمیده بعد دختره با دوست پسره میره تو رابطه و خیانت میکنه و بعد طلاق میگیرن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم نامزدم قبل از من نامزد داشت

واسم مهم نیست 

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

منم نامزدم قبل از من نامزد داشتواسم مهم نیست

و اینم میدونم که دوره نامزدی واسه اشناییه و به اختلاف میخورن و تموم میشه اما خیلی جاها ازش یه اثاری میبینم لباسش تو کمد دیواری خونم بود همه ی وسایل هایی که داماد باید میخرید خریده شده بود و احساس میکنم سلیقه اونه و حتی یک بار هم نامزدم نمیدونم از دهنش پرید یا چی بهم گفت اون تولدش بهار بود تولد منم بهاره