2777
2789
عنوان

چرا ني ني سایت اینجوری شده

177 بازدید | 23 پست

بعضیا راجب یه چیزایی تاپیک میزنن و سرش پافشاری و بحث شدید میکنن با بقیه آدم میگه خدایا اینا با این دغدغه ی مسخره همین جایی که ما زندگی میکنیم زندگی میکنن؟ 

مثلا سر حالت مو طرف اصراررررررداره اون چیزی که خودش دوس داره بقبولونه به بقیه بگه شما حسودیتون میشه مدل موتون مثل من نیست کمبود دارید 

عجب😑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای یه بار یه خانمی تاپیک زد راجع به یه چیزی نظر خواست

بعد من گفتم نه خوب نیست 

بعد هممممش میگفت " نه آخه میدونی ..... " ، هی دلیل می‌آورد

بعد من اینجوری بودم که چرا نظر خواستی لهنتیییی😂🚬

از کمبود نیست 

تو فرهنگمون هست از بچگی نهادینه شده بهمون نگفتن هر کسی دیدگاهی داره و نباید تعصب داشت یا مسخره کرد

همیشه باور داشتیم قضاوت میشیم و حق قضاوت هم داشتیم و گفتن حرف ما حقه 

و تهش هم میگن رفتم جواب جاری رو دادم و گفتم روش شما اشتباهه و همه میان میگن خوب کردی غلط کرده جاریت 

کسی نمیگه خب نظر اونه

تو فرهنگ ما تحمل نظر مخالف نیست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
وای یه بار یه خانمی تاپیک زد راجع به یه چیزی نظر خواستبعد من گفتم نه خوب نیست بعد هممممش میگفت " نه ...

دقیقا چه اصراری دارن بگن همون چیزی که ما میگیم درسته 

فک کن ما تو فضای مجازی عصبی میشیم از دستشون وای به حال کسی که باهاشون برخورد داره تو دنیای واقعی 

به خدا همین شده من بچه ی کلاس پنجمی دیدم تو سایت 😑

کلاس چهارمی بود تکلیف های ریاضیش رو میذاشت کمک میخواست

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️