2777
2789
عنوان

خانما لطفا بیایید ..نظر ميخوام 😚😚😚

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 30 پست

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما مدل دارید برای پیراهن ..البته پارچه م کمه یک متریه ..مال خیلی وقته از مادرم گرفتم 

یه متر اره کمه 

همین مدل هارو میتونید با یه تیکه پارچه دیگه هم بدوزید

من تازه میخواستم بپرسم از کجا خریدید 😁😁

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
خانم تی تی واقعا مدلاتون قشنگن ممنونم عزیزم اما من پارچه م کمه یک متریه ..

اگه دوس داری گلم میتونی مثل این دو رنگش کنی البته نه عمین مدل فقط

ممنونم عزیزم زحمتت دادم ببخش ..😘😘😘😘

خواهش میکنم ان شااله به سلامتی بدوز و بپوشی

اگه دوس داری گلم میتونی مثل این دو رنگش کنی البته نه عمین مدل فقط

وایی چه خوشکله ممنونم عزیزم حتما بهش فکر میکنم ..واقعا دو دلم کردی با این مدلای خوشکلت 😍😍

قشنگ میشه.برا پایینش رنگ زمینه پارچه گلدارو روبگیریعنی مشکی

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

شما هم متولد 63 هستيد??😍😍😍

بله عزیزم

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .