2777
2789
عنوان

چطور لطف خانوادمو جبران کنم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 30 پست
حتما عزیزمنور و برکت بتابه ب زندگیت

سپاسگزارم همچنین 🌷

لایک ندوست😌🙆🏻♀️https://abzarek.ir/service-p/msg/2339664 ناشناس برای حرفامون💕 قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرت یه خانم ۵۰ ساله چی نیاز داره؟ همش دارم به چیزای بزرگ فکر میکنم مثلا تغییر دکور یا خرید لوازم ...

۵۰ سال که سنی نیس

ببینین چی دوس دارن...طلا...وسیله خونه...پولی که باهاش بتونن بخودشون برسن...ابرویی درست کنن...مویی رنگ‌کنن...لباسی بخرن...۵۰ سال خیلی سنه قشنگیه  خیلی چیزا شادشون میکنه

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

ممنون حتما همین بوده چون بهش معتقدممسئله اینه معلمی همون اول حقوق و مزایا داشت...

آره ولی بعدش حقوقش بخور نمیره

15 تومن الان خرج 10 روز آدم میشه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
۵۰ سال که سنی نیسببینین چی دوس دارن...طلا...وسیله خونه...پولی که باهاش بتونن بخودشون برسن...ابرویی د ...

ممنونم از ایدت تشکر ✨🥰

لایک ندوست😌🙆🏻♀️https://abzarek.ir/service-p/msg/2339664 ناشناس برای حرفامون💕 قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!

الان کار میکنی و درامد داری؟

اگر آره به نظرم در حد توانت براش طلا بخر

زن ها طلا رو دوست دارن هرچقدر که باشه

ولی اگر کار و درامد نداری خودت رو اذیت نکن

سعی کن مهارت های ضروری مثل رانندگی و آشپزی و مهارت های ارتباطی و ....یادبگیری

میدونم ممکنه الان دربرابر من گارد بگیری ولی میخوام بهت بگم برخلاف هرچیزی که تا الان شنیدی یک زن نیازی به استقلال مالی نداره تا خوشبخت بشه

یک زن واسه ارامش و خوشبختی باید مهارت های ارتباطی و سیاست های زنانه رو بلد باشه 

اینم بهت بگم من معلم ابتدایی هستم و استخدامی دولت

که فکر نکنی چون خودم خانه دارم اینا رو میگم

الان نزدیک ۳۰سالمه

۱۸سالگی ازدواج کردم

تجربه ها و سختی های زندگیم خیلی بیشتر از سنمه

تا دلت بخواد زن های مستقل و موفق دیدم که ذره ای آرامش تو زندگی زناشویی ندارن

و درعوض زن هایی رو دیدم که با مدرک دیپلم و خانه دار غرق آرامش و خوشبختی هستن چون بلد بودن چجوری شوهرشون رو عاشق خودشون کنن و با سیاست عاشق خودشون نگهش دارن

این عاشق نگهداشتن خیلی مهمه و باعث میشه مرد تمام تلاشش رو بکنه تا بهترین زندگی رو واسه شوهرش بسازه

به شغل و درامد خیلی فکر نکن

من الان با دوتا بچه موندم چجوری به کار بیرون برسم

گاهی فکر میکنم استعفا بدم و بمونم خونه مادری و خانومی کنم

تعریف من از عشق همان بود که گفتیم دربند کسی باش که دربند حسین است
آره ولی بعدش حقوقش بخور نمیره15 تومن الان خرج 10 روز آدم میشه

آره والا

و اینکه خوبی که داره استخدامش رسمیه دیگه خیالت راحته ماهانه یه شیرابه ای میتد

الان کار میکنی و درامد داری؟اگر آره به نظرم در حد توانت براش طلا بخرزن ها طلا رو دوست دارن هرچقدر که ...

ممنونم از پیشنهادتون💕

بله استقلال و مادیات برای آقایون جذابه ، گاهی میگم نکنه انرژی من مثل مردا شده که پول برام مهمه🤦🏻‍♀️

من خانومم باید مادری کردن و همسری کردن بلد باشم

خداروشکر که شما آگاه هستین و سبک تفکر درست و بجایی دارین

خدا حفظتون کنه شغلتون به نسبت سنگینه اما شیرین

ممنونم از پیشنهادتون💕بله استقلال و مادیات برای آقایون جذابه ، گاهی میگم نکنه انرژی من مثل مردا شده ...

شغلم رو واقعا دوست دارم

ولی تمام انرژی من رو میگیره

منم قبلا انرژی مردانه بالایی داشتم

و واقعا فقط داشتم به خودم آسیب میزدم

الان مدتیه دارم تلاش میکنم زنانگی خودم رو بالا ببرم و واقعا واقعا واقعا حال خود و خانواده خیلی خیلی بهتر شده

من و همسرم که قبلا هفته ای دوبار قهر بودیم الان خداروشکر چندین ماهه هیچ بحث و دعوایی نداشتیم

واقعا انرژی زنانه گمشده ما زن های نسل جدیده

شغلم رو واقعا دوست دارمولی تمام انرژی من رو میگیرهمنم قبلا انرژی مردانه بالایی داشتمو واقعا فقط داشت ...

بله درسته

از پیج خاصی دنبال میکردین؟ منظورم اینه دوره دیدین؟

بله درستهاز پیج خاصی دنبال میکردین؟ منظورم اینه دوره دیدین؟

تو ایتا یه کانالی هست به اسم زیر یک سقف

مال یه خانم هست که خودش اوایل ازدواج تا پای طلاق رفته

ولی نمیتونسته جدا بشه چون خونه پدری براش جایی نداشته

و مجبور میشه بمونه و خودش رو تغییر بده

و با تغییر خودش شاهد تغییر های محسوس در همسرش میشه

و الان واقعا خوشبخته

منم دقیقا مثل ایشون بودم

و با تغییر خودم دیدم که شوهرم چقدررررر تغییر کرد

کانالش خصوصی هست

ولینکش رو نمیتونم اینجا بفرستم مجوز نمیده

تو ایتا یه کانالی هست به اسم زیر یک سقفمال یه خانم هست که خودش اوایل ازدواج تا پای طلاق رفتهولی نمیت ...

چشم عزیز

آره والاو اینکه خوبی که داره استخدامش رسمیه دیگه خیالت راحته ماهانه یه شیرابه ای میتد

یه شغل خوب با درآمد خوب داشته باشی، حاضری بعضی وقتا بی پول بشی ولی با درآمد کم کار نکنی

بعد اون موقع روزی هزار بار خدا رو شکر میکنی که معلمی قبول نشدی

پس تلاشت رو بکن که یه شغل خوب به دست بیاری، در کنارش هم یه مهارت پولساز یاد بگیر و از اون طریق هم درآمد داشته باش تا بتونی زحماتشون رو جبران کنی 

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊