2777
2789
عنوان

به وقت موتورسواری🛵

187 بازدید | 13 پست

امشب با شوهرم با دوتا موتور رفتیم موتور سواری

از تفریحات شب های تابستونمون موتور سواریِ

حتما امتحان کنین عالیه

موتور من شارژیِ خیلی خیلی راحته برای خانوما

شوهر موتور سوار همرو تو خونه موتور سوار میکنه😁

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خیلی دوست دارم موتور داشته باشم راحت برم اینور اونور ولی میترسم پلیس گیر بده خیلی بده که به خانما ...

من میخوام عکس بزارم نمیاد عکس

موتورم شارژی و کوچولوئه

اصلا گیر نمیدن

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
یه روزی حتما امتحان میکنم موتور سواری رو

حتما اینکارو بکن عزیزم😍

تو پستت صدام زدی و گفتی هر مردی عضو سایته کمبود تستسترون داره 

اولا ـ درکت میکنم اگه فضای مجازی رو تو ذهنت زنونه مردونه تصور می کنی بالاخره صداوسیما و کل امکانات مملکت دارن بهمون القا می کنن باید همه چی زنونه مردونه باشه 

دوماً ـ بعد از ۹ ماه عضویت تا حالا به کسی درخواست دوستی نداده ام و می تونی تاپیک جدید بزنی و اگه یک نفر گفت بهش درخواست داده ام بهت یه میلیون جایزه میدم 

سوما ـ همین پری روز توی دانشگاه یه دختر دانشجوی دکترا بهم مستقیم درخواست دوستی داد و رد کردم اونم نه یه دختر معمولی ، دانشجوی دکترا بود و خوشگل و باهوش ..بعد بیام توی فضای مجازی دنبال دختر بگردم ، خندم میگیره از حرفت 😅...راستی چتمون هم موجوده خواستی اسکرین میدم 

امیدوارم از این ببعد بیشتر رو خودت تمرکز کنی نه بقیه 

کاربر آقا ...با مغرور مغرور باش با فروتن فروتن 

تو پستت صدام زدی و گفتی هر مردی عضو سایته کمبود تستسترون داره اولا ـ درکت میکنم اگه فضای مجازی رو تو ...

اولا ربطی به مردانه و زنانه نداره

یه سری محیط ها برای خانوم ها و یه سری محیط ها برای آقایون مناسبه

اینجا مربوط به بارداری و زایمان هست و مردی که اینجا عضو باشه و فعال باشه هیچ جوره قابل قبول نیست

دوما من نگفتم شما اینجا دنبال دختر هستی گفتم کمبود تستسترون داری و مطمئنم که همچین مشکلی داری

سوخت اون خانوم زیبا و باهوش و دانشجوی دکتری هم اگر بدونه تو سایت مربوط به مسائل زنان عضوهستی قطعا نظرش در مورد شما عوض میشه

اولا ربطی به مردانه و زنانه ندارهیه سری محیط ها برای خانوم ها و یه سری محیط ها برای آقایون مناسبهاین ...

تاریخ عضویتمون تقریبا یکیه 

من ۲۹۴ تا پست گذاشتم تا الان 

شما ۳۶۵۲ تا پست 

بعد بمن میگی تو سایت فعالی ؟ من هفته ای یکی دوبار سری می زنم مطلبی میخونم و میرم کجا فعالم؟ 

از کجا مطمینی کمبود تستسرون دارم دلیلش رو بگو تا منم بدونم ؟ 

ضمن اینکه اگه شوهر تو هم بفهمه هرکسی رو ندید و نشناخته قضاوت می کنی قطعا نظرش در مورد تو عوض میشه