2777
2789

بیایین عکس بچم رو ببینین بنظرتون دختره یا پسر 

دکتر خودش ی حدس الکی زد ها 😍😍 ببینم شما چی میگین

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام آبجی خدا نینیت و برات نگه دارهمن شوهرم مورفولوژی 3 هست دو تا سقط داشتم و تحرک هم لب مرزهمیگم شم ...

سلام عزیزم

مرسی قسمت خودت انشاالله 

والا مورفو همسرم اولش دو بود واریکوسل گرید 3 داره هر دکتری رفتیم گفتن باید عمل شه که منم ترسیدم بعد عمل عود کنه دیگه واسش از عطاری شیره خرنوب گرفتم تو خونه هم دوسین درست کردم ی هفته خورد دیدم باردارم دیگه نخورد موند تا هشت هفته که گفتن بارداری مولاره کورتاژ شدم تا دوماه بعد دوباره همسرم ازمایش داد دیدم مورفولوژی شده 3 فهمیدم تاثیر اون ی هفته خرنوب و دوسین بوده دوباره براش درست کردم تا سه ماه خورد دیگه ازمایشش خیییلی تغییر کرده هم تعداد هم تحرک هم مورفولوژی که شده بود 8 بازم من باردار شدم باز نخورد بارداریمم خارج از رحم بود خلاصه هرکاری کردم نخورد بعد ی مدت آزمایش داد دیدم باز پایین اومده شده پنج بزور دوباره به خوردش دادم دیگه دوماه بعد دیدم باردارم الان نمیدونم چنده 

امیدوارم بدردت بخوره سوالی داشتی در خدمتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزممرسی قسمت خودت انشاالله والا مورفو همسرم اولش دو بود واریکوسل گرید 3 داره هر دکتری رفتیم گ ...

خیلی ممنونم آبجی

خدا بچت و نگه داره به حق خانم فاطمه زهرا

منم شوهرم بعد رژیم رفت شد3

دو تا سقط داشتم دیسک کمر هک دارم و هی سم هست برام

دعام کن

خیلی ممنونم آبجیخدا بچت و نگه داره به حق خانم فاطمه زهرامنم شوهرم بعد رژیم رفت شد3دو تا سقط داشتم دی ...

مرسی گلم 

ببین توکلت بخدا باشه 

من اولین بار شوهرمو فرستادم ازمایششو نشون دکتر بده اون موقع اصلا از ازمایش اسپرم سردر نمیاوردم دیگه دل تو دلم نبود که الان همسرم بیاد دکتر چی بهش گفته شوهرم اومد دیدم داغون دلشکسته چشای قرمز ازش پرسیدم چیشد دکتر چی گفت

گفت ک دکتر گفته با این ازمایش حتی اگه عمل هم کنی مگه اینکه معجزه بشه تو پدر بشی دلتو خوش نکن باور کن 10 روز بعد از اون حرف دکتر من فهمیدم باردارم هرچند نموند اما نباید اونجوری رک دل همسرمو میشکوند الان وقت نداره وگرن همش میگه ی روز ازمایش و غربالگریاتو میبرم میکوبم تو چشش چون بدجور ناامیدم کرد

امیدت بخدا باشه انشاالله هرچه زودتر دامنت سبز شه 

راستی میشه بپرسم سقطات چند هفته و بخاطر چی بود؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی گلم ببین توکلت بخدا باشه من اولین بار شوهرمو فرستادم ازمایششو نشون دکتر بده اون موقع اصلا از از ...

خداروشکر آبجی از ته دل برات خوشحالم انشالله به امید خدا بچت سالم و سلامت پاشو تو این دنیا میزاره

آبجی اولی قلبش تشکیل نشد و دومی هم در 8 هفته و سه روز قلبش وایساد

آزمایش رفتیم که دکتر گفت بخاطر مورفولوژی 3 و تحرک کند و 90 درصد آسیب متوسط اسپرم بوده

گفته آی وی اف اما ذاریم اصلاح سبک میکنیم

خداروشکر آبجی از ته دل برات خوشحالم انشالله به امید خدا بچت سالم و سلامت پاشو تو این دنیا میزارهآبجی ...

انشاالله خیلی زود نتیجه میگیری و خدا ی نی نی ناز بهت میده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم نی نی مبااررکه انشاالله به سلامتی و قدمش پر خبرو برکت باشه 😍😍😍🥰🥰🥰🙏🙏🙏

منو یادته تو‌تاپیکای قبلی درباره ی کیسیتم گفته بودم ..

هروقت میام سایت به شما سر میزنم الان که دیدم دامنتون سبز شده حسابی ذوق کردم 😘😘🥳🥳

راستی جنسیت چیه ☺️☺️

سلام عزیزم نی نی مبااررکه انشاالله به سلامتی و قدمش پر خبرو برکت باشه 😍😍😍🥰🥰🥰🙏🙏🙏منو یادته تو ...

سلااام گلم خوبی 

اره مگه میشه یادم بره 

چخبر در چ حالین 

نی نی دختره عزیزم انشاءالله قسمت خودتون و همه ی چشم انتظارا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قربونت عزیزدلم ای جاان دخمل نازه 🥰🥰 نی نی تون خوش قدم بوده😍😍😍خداروشکر قسمت منم شده ☺️☺️❤️❤️انش ...

عهههههه پس اینو بگو 😍😍😍

مبارکه باشه انشاءالله صحیح و سالم بغلش میگیری 

چند ماهه جنسیتش چیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون عزیزدلم انشالله 😘 🥳 ۱۲هفتمه انشاالله چندروز دیگه ان تی دارم برام دعا کن مامان مهربون☺️☺️

نگران نباش عزیزم همه چی خوب میگذره انشاءالله 🙏🙏🙏

1
5
10
15
20
25
30
35
40