2777
2789
تو ماشینی لذتش ده برابره

راستش اخرین بار ک ی سیستم توووپ رو ماشینمون بود ماشینمونو سند نزده بودیم و صاحبش نکبت بدهکار بود و اموالش توقیف و ماشین ما رو هم بردن پلیس نذاشت سیستم رو هم باز کنیم داغش موند رو دلمون😂ولی یادمه تو جاده و مسافرت اره خیلی حال میداد اما راستش تو شهر نه صداشو خیلیی کم می کردیم الان اما سیستم نبستیم حقیقت و همون ضبط داغون مخود ماشین هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش اخرین بار ک ی سیستم توووپ رو ماشینمون بود ماشینمونو سند نزده بودیم و صاحبش نکبت بدهکار بود و ا ...

سیستم رو باید باز میکردید 

تو شهرم حال میده مردم حال میکنن نظرات مثبته

انشالله میبندید روش

‏گاهی خودیا از همه دشمن ترن...!  

سیستم رو باید باز میکردید تو شهرم حال میده مردم حال میکنن نظرات مثبتهانشالله میبندید روش

نذاشت فقط سابو با هزار خواهش گذاشت و گفت نه اجازه نداریم که بذاریم چیزی از ماشین بردارین فقط ی سری لوازم شخصی اونم واستاد بالا سرمون حالا یکی نبود بگه مرد حسابی شاید طلا جواهر تو ماشین هست خب خود ماشین سندش ب اسم طرفه تازه ماشین خودمونه پولشو کامل دادیم فقط چون اشنا بود هنوز سند نزده بودیم ولی خب نذاشت

من فک میکردم مردم زیاد حال نمیکنن دمتون گرم مردم باحالی داریم😅

اخه خداییش تصور زندگی بدون موزیک خیلی وحشتناکه فک کن اینهمههههه اهنگ قشنگ

من خودم شادمهر .عرفان طهماسبی،مهدی احمدوند مرتضی پاشایی  مجید رضوی بعضی اهنگای تتل و شروین و روزبه بمانی و سون بند و ارش مسیح و احسان دریادل و خیلیییییای دیگه رو دوس دارم الان حضور ذهن ندارم

نذاشت فقط سابو با هزار خواهش گذاشت و گفت نه اجازه نداریم که بذاریم چیزی از ماشین بردارین فقط ی سری ل ...

ماشین خریدو فروش میشه پول سیستمشو جدا حساب میکنن 

نه فوش نده😑

خب چه کاریه اخه موزیکتو دوست داری خب خودت گوش بده دیگه مثلا یارو با صدای خیلیی بلند میاد تو خیابون و یه چیزی گذاشته الودگی صوتی درست میکنه چیز دیگه ای  نداره واقعا 

ماشین خریدو فروش میشه پول سیستمشو جدا حساب میکنن

اره ولی چون پلیس نمیدونست در اصل که الان سیستم هم جزو اموال صاحب سند بوده یا ما دیگه اجازه نداد 

در اصل مشکل صاحب سند بود که بعدش نیومد بریم دادگاه تا پس بگیریم هم ماشین هم سیستمو

خیر ندیده ب نفعش بود بالاخره ماشین مام جای بدهی های اون رفت خدا خیرش نده خیلی ضرر زد بهمون 

خب چه کاریه اخه موزیکتو دوست داری خب خودت گوش بده دیگه مثلا یارو با صدای خیلیی بلند میاد تو خیابون و ...

فقط شما مخالفی😐