2777
2789
عنوان

شلوار خریدم 😢

157 بازدید | 16 پست

دمپا گرفتم جنس کتان یک میلیون و هفتصد ...

دو هفته است خریدم یه بارم نشستم... 

خیلی نازک شده اصلا انگار داره پارچه ش می‌ره 😮‍💨 قشنگ تا آخر تابستون بپوشم پاره شده ...

الان فردا ببرم پس بدم به طرف؟؟ پول که برنمی‌گردونن . به همسرم گفتم میرم جلوش پرت میکنم میام 😮‍💨 پول بدی اخر چی بهت میدن‌.‌

من یه دونه کرپ جنس خوب پارچه گرفتم ۴ سال پیش دادم برام دوختن تا همین امسال داشتم این که پاره شد همسرم گفت ولش کن حوصله داری هی بری خیاطی بیای ؟ آماده بخر 

آماده هم خریدم اینجوری شد اعصابم خورده 😵‍💫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم میخواستم بگیرم ازهمین جنس جدیدا ک تازه مد شدن و میگن خنکن تابستونی و فلان زیر ۱۵۰۰ هم نبود ، جنس ...

به خدا پارچه می‌گرفتم میدادم برای دوخت خیلی بهتر بود ... دو تا شلوار خریدم شد ۳ تومن اصلا هم جنس خوب نیست ... دو هفته نپوشیدم داره پاره میشه انگار پوسیده 

پارچه خصوصا قسمت ران نازک شده تغییر رنگ داده سفید شده انگار داره پاره میشه ...

ببر اونجا و بگو

والا پول کمی ندادی

من یه شلوار جین خریدم800 یعنی یه میلیون کمتر از شلوار تو چقدم جنسش نرم و خوبه و خوش پاس. 

عملا طرف داره کلاهبرداری میکنه. 

ببر اونجا و بگووالا پول کمی ندادیمن یه شلوار جین خریدم800 یعنی یه میلیون کمتر از شلوار تو چقدم جنسش ...

منم پارسال یه دونه لی خریدم ۴۰۰ نمیگم عالی بود ولی یکسال برام کار کرد ...

الان یک و ۷۰۰ بده تهش این 😵‍💫

شاید منم برم پارچه بخرم بدوزم خسته شدم بازار اونجوری که میخوام نیست

یکمم باسن و ران تو پر باشه که اصلا به تنت نمیشینه  . حالا خواهر اشتباه منو نکن چند سال بود میدادم برام میدوختن امسال اشتباه کردم رفتم ۲ ، ۳ تا خریدم خرج گذاشتم رو دستم اصلا هم بدرد نمیخورن 😮‍💨 ماه دیگه میرم پارچه میگیرم نهایتا جنس خوب با دوخت کلا بشه یک و خورده ای می‌دوزم ...حداقل ارزش داره میتونی چند سال پات کنی

یکمم باسن و ران تو پر باشه که اصلا به تنت نمیشینه . حالا خواهر اشتباه منو نکن چند سال بود میدادم بر ...

بله دقیقا

تازه میری مغازه انگار امضا دادی حتما ازشون بخری ولت نمیکنن دیگه میخوای بیای بیرون استرس داری از پشت سر یه حرفی بهت بزنن یا با ناراحتی نگات میکنن 

چندروز پیشم رفته بودم برا کفش اونجام همین بود فک میکنم کلا بازارشان الان کساده

یکمم باسن و ران تو پر باشه که اصلا به تنت نمیشینه . حالا خواهر اشتباه منو نکن چند سال بود میدادم بر ...

بنظرتون پارچه لی بگیرم برام طرح نیم بگ میتونن بدوزن اخه کمر تمام کش میخوام اونم مشکی زاغ بعد من سایزم بزرگه😅