کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اگر فراوانی اسمی که انتخاب کردی از اسمی که الان اسمت هست بیشتر باشه، بله، راحت میشه. مثلا صدیقه باشی، بخوای بشی ریحانه میشه چون فراوانی اسم ریحانه بیشتر از صدیقه هست اما مثلا اگر زهرا باشی بخوای بشی ملودی نه نمیشه چون فراوانی زهرا بیشتره. البته اینو که میگم مال حدود ۱۰ سال پیشه الان ممکنه قانون عوض شده باشه
برای این کار باید چند تا شاهد داشته باشین ،که بیان شهادت بدن تو دادگاه،که شمارو با این اسم صدا میزنن و میشناسن،یعنی اسم شناسنانه ای برای کسی جا نیوفتاده و از بچگی اسم غیر و بکار میبردن
فکر کنم فراوانی فاطمه بیشتر هست و اگر هم بشه عوض کرد احتمالا راحت نیست. من چیزی کهمیگم قانون حدود ۱۰ سال پیشه، خودم رفته بودم فامیلم رو درست کنم، توو شناسنامه جدا بود، می خواستم مثل خانوادم سر هم کنم. رفتم ثبت احوال دیدم خیلی ها برای عوض کردن اسم اومده بودن. قانون هم بر اساس فراوانی بود. اونایی که میشد عوض کنن، راحت یه پولی میدادن براشون عوض میکردن