shadam مدیر استارتر عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 2173 عنوان سلام عزیزان دل 78 بازدید | 8 پست یک خانم گل گلاب واسه هزینه ی عملش نیاز به درامدی داره از راه خواندن نماز برای اموات ایشون نه مادرم هستن نه خواهرم یک خانوم مومن هستن با دوتا بچه که مجوز خواندن نماز و گرفتن روزه هم دارن قیمت هم خوب گفتن حالا اگه هستید بسم الله رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود. 1396/12/10 | 21:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shadam مدیر استارتر عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 2173 شب جمعه هم هستخدا تمام رفتگان مارو بیامرزه . رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.
shadam مدیر استارتر عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 2173 من چرا متوجه نشدم☹️☹️☹️☹️☹️☹️ گلم این خانم برای هزینه ی درمانش نماز میت تقبل میکننمثلا نماز قضای یک سال پدربزرگ بنده رو با هزینه ی ۱۲۰۰۰۰۰ لطف کردن و انجام دادن خیلی مومن و خانوم هستن رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.
مامیدخملا عضویت: 1396/12/02 تعداد پست: 580 گلم این خانم برای هزینه ی درمانش نماز میت تقبل میکنن مثلا نماز قضای یک سال پدربزرگ بنده رو ب ... صد وبیس هزار یا یه میلیون دویست جمله ای برای بیان حالم ندارم
shadam مدیر استارتر عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 2173 میشناسمشون روزه هم میگیرن اما خودم دلم نیومد با وضعی که دارن روزه هم بگیرن رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.
shadam مدیر استارتر عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 2173 صد وبیس هزار یا یه میلیون دویست یک و دویست گلم رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.
shadam مدیر استارتر عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 2173 خواستید شمارشون هم میدم با خودشون حرف بزنید فقط میدونم دیگه نمیتونن بیرون از منزل کار کنن رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.