2777
2789
عنوان

بعد سه ماه پیام داد

110 بازدید | 4 پست

بچه ها من رابطه قبلیم که تموم شد هنوز یسری وسایل خونه پارتنرم داشتم که خیلی ارزشمندم نبود مثل ظرف و کتاب و لباس بعد از سه ماه از تموم شدن رابطمون تو شیفت بیمارستان بهم گفت یادم باشه وسایلتو بیارم منم گفتم نیازی نیست نمیخوامشون باز امروز پیام داد اولش من خیلی سرسنگین جواب دادم گفت کی شیفتی وسایلتو بیارم منم گفتم نمیخوامشون بعد دیگه سین نکرد ولی حس میکنم یه حرف دیگه میخواست بزنه

ازدواج سفید کردین؟ 

ی بار اینکار و کردی 

ولی خواهش میکنم واسه هیچ پسری صدتو نزار

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه مثلا من براش غذا میبردم تو ظرف ظرفش میموند پیشش یا بهش کتاب قرض میدادم

اها خوب خداروشکر  

ولی ولش کن اونی ک رفت رفت

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹