2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بنظر منک حق داری دلزده بشی مرد باید مرتب باشه سرو لباسش

توقعت ک بی جا نیس ی شونه زدن و ارایشگاه رفتن و لباس مرتب پوشیدن از واجباته برا مرد

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

عشق قراره بعد چند سال به اینجا برسه؟؟؟؟

حسی ندارم بهش بخاطر طولانی شدن نیست  ب نظرتون  چیکارکنم منم دلم مرد خوشتیپ میخاد این خودشو ول کرده  میگ ذهنم درگیره  اصن بیرون نگامون میکنن مردم ی جوری

حسی ندارم بهش بخاطر طولانی شدن نیست ب نظرتون چیکارکنم منم دلم مرد خوشتیپ میخاد این خودشو ول کرده ...

درست کردنش کاری نداره

کاربر آآقا،❤در جنگ شرف ،بی طرف نباشید،شاید ما که ظلم میبینیم نمانیم ،قطعا آنها که ظلم میکنند نمیمانند، اما وطن حتما هست🖤

اون فقط شلخته میگرده، احتمالا  برا همین از چشمت افتاده، یه دستی به سرو وضعش بکشه و مرتب و با سلیقه استایل کنه، به نظافت چهره اش برسه خوب میشه، اما دیگه واقعا عشق اون چیزی نیس که با کمی تغییر در ریخت و قیافه ی طرف، از بین بره، تو برات فک کنم طرفت تکراری شده و حس بینتون از میان رفته 

خب عزیز همینه حالا ازدواج کنین ده سال دیگه بدتره ۲۰ سال دیگه باز بدتره شما دوسش نداری جانم ظاهرش بهو ...

چیکارکنم خب الان دیگ دوسش ندارم حسی ندارم دیگ ب هیچ مردی  اینم ک نظافت رعایت نمیکنه بدترشدم  میگ مشکل ماالی دارم 

اون فقط شلخته میگرده، احتمالا برا همین از چشمت افتاده، یه دستی به سرو وضعش بکشه و مرتب و با سلیقه ا ...

اره هم بخاطر اینه  هم تکراری شده  کاری براخوشحال کردنمم نکرده ک ب چیز دیگ دلم خوش باشه  وگرن خیلی ب پاش موندم  الان بدم میا دستمو بگیره  نکنه مشکل از منه  

اره هم بخاطر اینه هم تکراری شده کاری براخوشحال کردنمم نکرده ک ب چیز دیگ دلم خوش باشه وگرن خیلی ب ...

ازش به کل زده شدی، یه مدت از هم دور باشین اگه دلت براش تنگ نشد و منتظر زنگ و پیامش نموندی یعنی دیگه رابطتون به آخر خط رسیده 

ازش به کل زده شدی، یه مدت از هم دور باشین اگه دلت براش تنگ نشد و منتظر زنگ و پیامش نموندی یعنی دیگه ...

ن اصلا ده روزم زنگ نزنه مهم نی   میترسم  ازدواجم کنم یکی دیگ هم باشه همینجوری باشم حسی ب پسرا ندارم  حتی خاستگارمم رفت  من باز برام مهم نبود  چیکارکنم مشکلم چیه