2777
2789

دائما برا پسرای دیگه عشوه میان، بعد میگن وا چرا عاشقم شده! تنشون خودشون میخاره، عمدتا واسه مردای متاهل، بسیار ناز و مامانی رفتار میکنن…

یسره از خودشون ایراد میگیرن که بقیه بگن وای نه تو خیلی خوشگلی!

پونصد تا کار رو خودشون انجام دادن، بعد یکی ازشون میپرسه این مثلا موها خودته؟ لنزه چشات؟ هیچی نمیگه یا میپپیچونه…

یسره میخواد بگه ارایش ندارم، خیلی ساده اس قیافم بقیه پلنگن و ارایش میکنن (۵۴۶۷۴۴۸۷۴۶۸ قلم ارایش کرده)

بعدددد دقیقا پسرا جذب همینام میشن😂😂😂

خدایا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااا عاسیسممم اینا همه نوچراله و زیبایی طبیعیمهههمنظورت چیه که دماغم و چونه و گونه و باسن و ماسنم ع ...

خدا شاهده موهاشو رنگ کرده بود روشن ریشه هاش در اومده بودن تیره بود

میگفت موها خودمه😭 چشماش لنز میزاشت هر کی میگفت چشا خودته؟ میپیچوند

بعد به من میگفت: من همیشه میگم به بقیه که لنز گذاشتم که اعتماد به نفسشون کم نشه🤡🤡🤡

خدا شاهده موهاشو رنگ کرده بود روشن ریشه هاش در اومده بودن تیره بودمیگفت موها خودمه😭 چشماش لنز میزاش ...

😂😂😂😂😂😂😂😂

وای خدااا

مدیونی فک کنی اینا دروغ میگن

مگه نمیدونی ژنشون قویههه و دو رگه ایرانی روسی هستن سیسییی🎀😭

صبح میشه این شب :)