2777
2789

کم کم دارم اماده میشم دندونارو بکشم مصندعی بذارم

استرسم از بابت اون مدتیه ک بی دندون میشم😓تا دندون مصنوعی آماده بشه...

لطفا هرچی میدونید بگید یه ذره  از استرسم کم شه🤒

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️ برای شفای همه بیماران مخصوصا مادران بیمار دعا کنین🙏🌷

چند سالته مگ 🙄🙄🙄

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول لثه تا مدتها اذیت میشه 

بعد دیدی مامانبزرگارو عادت میکنم 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

اههه

من شما رو یادمه دخترتون نگرانتون بود

بسلامتی 

انشالله زود زود خوب میشید

اصلأ نگران نباشید😃😉❤️

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

مصنوعی یا ایمپلنت!؟

چند سالته مگه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

یه مدت باید غذاهای آبکی و آبگوشت و‌آب میوه بخوری سعی کن آب یخ و بستنی هم نخوری میگن برا رفع التهاب که عفونت می‌کنه لثه هات اگر میخای برا رفع التهاب باید کمپرس سرد روی پوستت قرار بدی 

اهههمن شما رو یادمه دخترتون نگرانتون بودبسلامتی انشالله زود زود خوب میشیداصلأ نگران نباشید😃😉❤️

اره دیشبم یکی از دندون جلوییا شکست تو خواب😓

صبح دخترم میگفت دندونت کوچیک شده🤦🤦🤦

تصمیم گرفتم بکشم همه رو 

پدرم پایینشو کند که مصنوعی بزاره همش ابکی با نون میخوره یا برنج نجویده شده میره پایین

چند وقت طول کشيد تا دندون مصنوعی گذاشت