2777
2789
بله روز نحس شامل : *** روز قمر در عقرب ( در هر ماه ۴_۵ روزه ) مثلاً :تقویم ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۴ ...

الا روز آشنایی ما ک ۲۱ ام هس روز قمر در عقربه ولی روز عقدمون ن البته تاریخ روز محضری فرق میکنه با روز عقد دائم 

ولی ۲ بهمن تولد ام تا ۵ بهمن روز قمر در عقربه🤣💔

بله روز نحس شامل : *** روز قمر در عقرب ( در هر ماه ۴_۵ روزه ) مثلاً :تقویم ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۴ ...

ما روز عقدمون روز ۲۳ بهمن سال پیش بود و روز آشنایی ۲۱ بهمن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم،شرایط سختی داریواینکه این مردزندگی نمیشه،مردی که الان پای کاری کرده وانمیسته ومیگه خانوادت با ...

من خیلی وقتا ک بحث و دعوایی میشد اقدام میکردم و میگفتم جداشبم ولی اون هر دفعه ک میومد ک جداشیم میگفت ن من تورو دوسدارم ازتدنمیگذرم و این حرفا و منم هر میشم ک این آخرین باری ک بود تصمیم گرفتم جداشم هنه دختر داییام چون مثل دوس هستیم باهم و عین خواهر البته من از هنه شون کوچیک ترم ، باهام کات کردن و صحبت نکردن چون جدانشدم🫡 ولی خوب من هر چقدر بد اونو میگفتم بازم دوسش داشتم خاطره هایی ک داشتیم و جوری ک اون منو دوسداره و بهم عشق میده واقعا هیچکس دیگ مطمئن ام نمیتونه مثل اون باشه واقعا عشقی ک بهم داره کاملا واضحه و میدونم ک منو میخاد ، ولی. خوب یه اخلاق و رفتارای داره ک بعضی وقتا اون عشق و کم رنگ میکنه واقعا و تو فقد ناراحتی همین و خیلی وقتا عذاب میکشی ولی من آدم صبور و توداری ام و ملاحظه گرم به قول مادرم و خیلی ملاحظه اشو میکنم در برابر کاراش و مادرم همیشه میگه ملاحظه نکن خودت ضربه میخوری 

الا روز آشنایی ما ک ۲۱ ام هس روز قمر در عقربه ولی روز عقدمون ن البته تاریخ روز محضری فرق میکنه با رو ...

عقدتون در روز نحس نبود ( نه به روز قمر در عقرب افتاده ؛ نه به روز محاقِ ماه " ۳ روز آخر ماه قمری " ، نه روز شنبه ) 

اول جولوگیری میکردی الان دیگه نمیخواد بندازی هرچقدرم که وضعتون بد باشه

اولش نمیشد مواظب باشی؟ اینقدر ادم کشی (اونم بچه خودتون) براتون راحته؟

#حصبی_وژم                                                                                                                                  کاربری دست 2 نفر                                                                                                                                                                                                                                                             به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

سقط کن وطلاق بگیر .ادم مناسبی نبست.تاابد بدبختی.

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن