2777
2789

تو که میدونستی خانوادت گیر میدن چرا درست جلو گیری نکردی؟

وقتی میگی از روز اول عقد مشکل داشتنین چرا رابطه بر قرار کردی؟

نمیدونم چی بگم. با یه وکیل صحبت کن ببین میتونی بچه رو سقط کنی 

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

شوهرت یه شیاده

بچه رو کاشته ک به هدفش برسه که بابات بهش خونه بده

همین فردا برو ازش شکایت کن که حامله ای ولی خونه برات فراهم نمیکنه

احمقی اگه این کارو نکنی

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر و مادرت چی فکر کردن که دوتا جوون یک هفته کنار هم باشن و هیچ کاری نکنن اونم دوران عقد !!!!!!!!توقع داشتن کنار هم دعای کمیل بخونید 

شما هم خیلی اشتباه کردی خواهر من که با این شرایط جلوگیری نکردی 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
نیم ساعته عضو شدی من که اعصاب ندارم باور کنم بعد کارآگاها متوجه بشن دروغ گفتی ک ....م بسوزه

دقیقا بخدا سر اون تاپیک گم شدن شوهر انقد دعا کردم برا شوهر اون خانم بعد گفتن فیک بوده لعنتی 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران