الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فرشتو اصلا تیره برندار چون به اندازه کافی فضای خونت تیره هست
اگر من بودم فرش کرم میخریدم تا یه کم حال وهوای خونه عوض بشه البته فرش فیروزه ای هم قشنگ میشه به شرطی که کوسن فیروزه ای هم بزاری
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
میتونی شمعدون های سه تایی خوشگل یا از این فانوس های سفید که جدیدا مد شده بزاری روی میز تلویزیونت
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
فرشتو اصلا تیره برندار چون به اندازه کافی فضای خونت تیره هست اگر من بودم فرش کرم میخریدم تا یه کم ح ...
دكور من قبلا قهوه اي و آبي فيروزه اي بود دقيقا هميني كه گفتي مبل قهوه اي با كوسن فيروزه اي و پرده ي دوبل قهوه اي و فيروزه اي يكسال داشتمشون خوشم نيومد همه رو عوض كردم كرمي و سرمه اي باز تر شد
دكور من قبلا قهوه اي و آبي فيروزه اي بود دقيقا هميني كه گفتي مبل قهوه اي با كوسن فيروزه اي و پرده ي ...
اره فیروزه ای زود دلو میزنه
واااا هنر ایرانی و فرشش کی گفته خونه ایرانی و فرشش
معمولا خونه های ایرانی فرش های ایرانی دارن وهمین خاصشون کرده جدیدا فرش های ترک استفاده میشه