2777
2789

خیلی تیره ست 

هم فرش هم مبلات  هم پرده

سمت تی وی خیلی شلوغ شده چیدمانش

کف خونه ت موکته؟

هیچ ربطی به بهم ندارن

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نا حالا مبل مشکی ندیده بودم حالا چرا مشکی؟

فک کنم قهوه ایه

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

بنظر من چیدمانتون خوبه، فقط همه چی خیلی تیره ست و فضای خونتون خفه و مرده شده، مثلا میتونید کوسن با رنگای شادتر بذارید، تابلو ، شمع و وسایل دکوری به اون رنگ کوسنتون بذاری تا این تیرگی فضا از بین بره

وسطه

اون فرش ؟؟؟؟مثلا مهمون بياد بخاد سفره پهن كنه يا كسي نخاد روي مبل بشينه منظورم فوش گرم و نرم خوشگل ايران نه اين تزييناتي ها البته هركي سليقش متفاوته من اينو براي اتاق خاب و فضاي مرده ميپسندم 

پسرم 👑سرم

میز تلویزیون بزار بهدیوار وصل نکن تلویزیون رو

حتما چندتا از این نردبون هارو بخر گلدون روش بزار یه کم خونت روح بگیره یه فرش نه متری باید بخری بندازی

کوسن های ابی فیروزه ای یا زرد میتونی بزاری تا از این تیرگی در بیاد

کتیبه پرده هاتو باز کن 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اون فرش ؟؟؟؟مثلا مهمون بياد بخاد سفره پهن كنه يا كسي نخاد روي مبل بشينه منظورم فوش گرم و نرم خوشگل ا ...

درسته این فرش ها برای اتاقه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

خونه جون نداره  ..دلگیره ..پردت قهوه ای انگار 

فرش رو رنگ دیگ انتخاب میکرد کاش  یا مبل روشن تر 

جای ساعتو عوض کن اگه دوس داری 

بعد سه تا فرش کوچیک اون حالتی ک انداختی جالب نیس ندیدم جایی