2777
2789

دوستان من سر یه مسئله‌ ای با نامزدم اختلاف عقیدتی داریم نمیتونم دقیقا اینجا بگم گزارش میزنن

حالا دوست دارم یه کاری کنم یا کلا نظرش تغییر کنه یا قبول کنه به هم احترام بزاریم بعدا آروم اروم تغییرش بدم

ادمارو نمیتونی تغییر بدی

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عقیدتی عوض نمیشه هیچوقتمگر یاد بگیره درک کنه تفاوتو

اخه من خودمم قبلا مثل اون بودم وقتی کتاب خوندم دنیارو بیشتر شناختم نظرم عوض شد 

مشکل اینه که این اقا شدیدا خودسانسوری میکنه مثلا من کتاب بهش معرفی میکنم میگه نه ار چیزیو نخون اینارو یجوری مینویسن نظر ادم تغییر کنه🥲من تمام امیدم به اینه که بعد ازدواج از خانوادش فاصله میگیره و راحت تر میتونه انتخاب کنه به خصوص که همکاراش اصلا شبیه ایشون نیستن

اخه من خودمم قبلا مثل اون بودم وقتی کتاب خوندم دنیارو بیشتر شناختم نظرم عوض شد مشکل اینه که این اقا ...

درک میکنم❤

راهش بنظرم این میتونه باشه

نخوای با زور و مستقیم تغییرش بدی

رفیق باش باهاش

این مورد روی پسرا خیلی جوابه

تا جایی که باهات حس کنن صمیمی شدن 

به حرفات و راهکاراتم بهتر دل میدن عزیزم

خوشبخت باشین❤

میتونین ماهی صدام کنین🎀

از نظر اونم شاید اعتقاد شما غلطه

لطفا تاپیک به حاشیه نبرین من که اصلا راجب طرز فکرامون صحبت نکردم فقط گفتم اختلاف داریم ضمنا ایشون عاشق منه و ازم درخواست ازدواج کرده پس قاعدتا منو هر طور که هستم پذیرفتن