2777
2789

بیشعور امروز ی بار زنگ زد هرچی نیش و کنایه بود زد و من تحمل کردم بار دوم خودم عصر زنگ زدم که حرفای دلمو بهش بزنم سریع قطع کرد و بلاکم کرد 

هرچی از دهنش دراومد گفت و من چیزی نگفتم فرصت نشد 

حالا مهمون دارن منتظرم مهموناشون بره که برم بشورمش 

بخدا دارم میمیرم حرفا رو دلم سنگین شده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همسرت پشتته؟؟؟

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

من معتقدم هرحرف ناروا شنیدی از هرکس جوابش بدی بزرگترو این حرفام نداره

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

بهش زنگ نزن

الان عصبانی هستی کنترل نداری رو حرفات بعد پشیمون میشی 

نه که دلم به حال مادرشوهرت بسوزه ها نه

تو چشم شوهرت کوچیک میشی 

کاش همیشه شب باشه ،تاریک باشه ،پاییز باشه.
میگ حرفم بزنی برا اونا فایده نداره کلا همینن

منم یبار خانواده همسرم همین کارو کردن الان زنگ میزنن جواب نمیدم اگه هم برداشتم وقتی دیدم شروع میکنن به گله زودی قطع میکنم

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........