2777
2789
عنوان

پول قرضی

135 بازدید | 16 پست

سلام فردا صبح ۱۲ میلیون چک دارم هرکی هم فکرش میکنم نداره ازش قرض بگیرم ، چکار کنم بنظرتون ، طرف که چک دستش هس پدرمو آورده جلو چشمم بخاطر ۱۲ میلیون پول

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم زنگ بزن بهش یه چی با ارزش بده دستش و بگو به زودی میدمت 

قرض مردم رو بده لطفا 

اینجا هم اگه فکر کردی کسی می‌تونه کمکت کنه زکی

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

ببین مثلا به کسایی که داری نگو۱۲تومن لازم داری به چندنفرمثلا بگو سه تومن لازم داری روی هم بذار چک جوربشه

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
خب مجبوری یک چیزی بفروشی

یه سکه طرح قدیم دارم یکی از دوستام بهم داده که مشکلم حل بشه ولی خب خودش بیشتر از من لازم داره ، برای همین نفروختم نگه داشتم دو تا امتیاز وام دارم بگیرم سکش رو بهش بدم

صبح تا حالا هرچی فکر کردم راه حلی به ذهنم نرسیده ، قضاوت نکنین الکی

قضاوت نکردم ناراحت شدم برات اخه بایس خیلی زودتر از امروز بفکر میبودی بحث ابرو ی مرد درمیونه اونم این پول واقعا اونقد زیاد نیس

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

قضاوت نکردم ناراحت شدم برات اخه بایس خیلی زودتر از امروز بفکر میبودی بحث ابرو ی مرد درمیونه اونم این ...

ممنون از محبتتون . بزرگوارین

پولی نیس این دوره و زمونه ، مردم ۲۰۰ میلیون چکشون برگشت میخوره ولی طرف من بخاطر ۳ تا چک ۱۲ میلیونی پدر منو در آورده ، گفتم فعلا یکیشو فردا ببره بگیره تا بقیش یه وامی بگیرم بریزم جلوش