2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیا الکی زن دادشم باش

چون دادش ندارم

حالا برات یه داداش فرضی در نظر میگیرم

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!

واقعا زن داداش دارین شما؟یا همین جوری گفتین؟جمله تون پر از انرژی مثبت بود.

بله دارم چون خیلی دختر مهربون و خوش قلبی واقعا از ته دلم گفتم 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

مثلاً چه جوریه اخلاقش که میگین بیسته؟می‌خوام دید خواهرشوهرا رو بدونم ها.قصدم فضولی نیس.

قلبش پاکه ،خودشو نمیگیره ،با بچه و بزرگ بگو بخند داره اهل مسخره کردن و نیش و کنایه نیست ،تو کارها همکاری داره 

قلبش پاکه ،خودشو نمیگیره ،با بچه و بزرگ بگو بخند داره اهل مسخره کردن و نیش و کنایه نیست ،تو کارها هم ...

والا بخدا که منم همینجورم باور کن بدون اغراق میگم ولی شانس ندارم 😐😐

دقیقا میخواستم بگم من هم باید به عنوان انواده شوهر شعور و جنبه و انسانیت داشته باشم و سواستفاده نکنم

افرین عزیزم از این کامنت شما مشخصه که هم شما و حتما مادرتون گل هستید که زن داداشتون هم قدر شمارو می‌دونه. 

بیکار نیست که تنها بمونه یا اوقات خودشو تلخ کنه از زندگیش لذت میبره در کنار شما

افرین عزیزم از این کامنت شما مشخصه که هم شما و حتما مادرتون گل هستید که زن داداشتون هم قدر شمارو می‌ ...

زنده باشی عزیزم ،گاهی چیزهایی این جا میخونم که قلبم به درد میاد با خودم میگم مگه میشه قلب انسان اینقدر سیاه باشه چرا از دنیای بعد از مرگ و از تقاص دادن و دل شکستن  نمی‌ترسن 

زنده باشی عزیزم ،گاهی چیزهایی این جا میخونم که قلبم به درد میاد با خودم میگم مگه میشه قلب انسان اینق ...

از همون ابتدا که خدا بشر رو خلق کرد بد و خوب بوده تا الان متاسفانه بد بودن انگار براشون راحت تر از خوب بودنه. 

هیچوقت هم بنظرم قرار نیست معجزه بشه چون همه مدل آدمی وجود داره و خواهد داشت 

حتی مثلا تو  رابطه صاحبخونه و مستأجری یا همسایگی و فامیل همکار .

اما کاش خانواده همسر که رابطه نزدیک تری دارن یکم مراعات کنند بخدا یه عمر باید تو چشم هم نگاه کنن دل شکستن و فتنه اندازی تاوان داره