2777
2789

سلام بچه ها من الان ۳۸ هفته و یه روزم  تاریخ زایمانم طبق ان تی زده ۳ مرداد اخرین سونو زده ۶ مرداد من الان تا چندم زایمان نکنم برم بستری شم؟؟

اگه سز باشی که تا آخر هفته باید زایمان کنی

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه طبیعی

هر موقع انقباض داشته باشی ک میری بیمارستان دیگه 

فقط امپول فشار نزن خیلی بده 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

هر موقع انقباض داشته باشی ک میری بیمارستان دیگه فقط امپول فشار نزن خیلی بده

یهنی الان تا ۳ مرداد اگ بچه به دنیا نیومد  نرم بیمارستان؟ بعد برم بگم من امروز تازیخ زایمانمه و زایمان نکردم درسته؟  حرکت های بچم خوبه احتمالش هست خطری داشته باشه؟؟

خوب وفتی زایمان نکنم مجبورم بزنم امپول رو دیگ

اره اگه دردت نگیره تا اون تاریخ برات امپول میزنن 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

یهنی الان تا ۳ مرداد اگ بچه به دنیا نیومد نرم بیمارستان؟ بعد برم بگم من امروز تازیخ زایمانمه و زایم ...

ازین ببعد هر هفته سونو میشی 

اگه زودتر  دردت نگیره اره بایدبری اون تاریخ ک خدای نکرده بند ناف نپیچه

یهنی الان تا ۳ مرداد اگ بچه به دنیا نیومد نرم بیمارستان؟ بعد برم بگم من امروز تازیخ زایمانمه و زایم ...

نه عزیزم خطری نیس فقط سونو برو هر هفته