2777
2789
عنوان

سونو گفت دختره😭

1947 بازدید | 105 پست

تروخداا قضاوتم نکنید بخدا از همچی بریدم پناه اوردم ب شما غریبه ها که فقط ارومم کنید 

ت شرایط بدی بزرگ شدم بچه طلاقم مادرم یبار بهم گفت بخاطر دختر بودنت بابات طلاقم داد از اون روز از دخترا بدم میاد بابام همیشه فکر میکرد مادرم ضعیف بود ک نتونست پسر دارش کنه 

خلاصه تا همین لحظه فقط کوبیدن ت سرم 

بخدا نمیتونم با دخترا ارتباط بگیرم. از خدا پسر خاسته بودم ولی امروز ت سونو بهم گفت دختره شوهرم الکی دلداریم میده ولی قیافش درهمه و میدونم اونم ته دلش پسر میخاست 

فقط بگید چجوری حالمو خوب کنم کمکم کنید خاهش میکنم

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

حالم ازون استیکر گریه ای ک گزاشتی بهم خورد

خودتم دختری مثلا

حالا مثلا تاج و تخت شوهرت بی وارث موند؟ 

کسی ک پسر میخاد باید دست کنه تو جیبش 200 میلیون خرج کنه بره تعیین جنسیت تا بچش بشه شاهزاده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بالاخره تو ام دختر همون پدری تعجب نداره 

کار خدا رو ببین به کی بچه میده و لایق ترین آدما در حسرت یه بچه ان.

𝑵𝒐 𝒎𝒂𝒕𝒕𝒆𝒓 𝒉𝒐𝒘 𝒉𝒂𝒓𝒅 𝒊𝒕 𝒊𝒔, 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒌𝒆𝒆𝒑 𝒐𝒏 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈. 𝑪𝒂𝒖𝒔𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒐 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒆 𝒂𝒔 𝒔𝒂𝒎𝒆 𝒂𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒔 ✨✨✨✨کاربرے بـہ من تعلق گرـ؋ـته؛ تاپیک هاے قبلے براے من نیست...

هیچی فکر کسایی کن که با دوا درمون حامله نمیشن و از خدا فقط می‌خوام حامله بشن سالم باشه یا فکر اونایی که که رفتن سونو گفتن سندروم دارن و ... 

این بار آروم میشی 

ببخشید نمی‌تونستم چیز دیگه بگم 

امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨