kianammm مدیر استارتر عضویت: 1403/05/17 تعداد پست: 505 عنوان هزینه نصب میز تحریر چقدره 25 بازدید | 2 پست اندازش حدودا ۱۲۰ در ۶۰ میخوام بزرگ باشه با کشو ☆{وقتی که گاو وارد قصر میشه ، گاو پادشاه نمیشه فقط قصر تویله میشه ( مراقب انسان هایی که وارد زندگیتون میشن باشید)}☆ 1404/04/21 | 22:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملکه__اقیانوس138 عضویت: 1404/03/17 تعداد پست: 3198 والا اگه از این بلند دیواری ها میخوای دو سه سال پیش من میخواستم برای کنکور بخرم میگفت ۲۵۰۰ کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲
kianammm مدیر استارتر عضویت: 1403/05/17 تعداد پست: 505 والا اگه از این بلند دیواری ها میخوای دو سه سال پیش من میخواستم برای کنکور بخرم میگفت ۲۵۰۰ واقعا ؟؟ چه خوب من گفتم ۱۰ میلون در میاد خودشم من بلند نمیخوام میخوام جدا بالاش قفسه بزنه پس ۳ تومن میشه ☆{وقتی که گاو وارد قصر میشه ، گاو پادشاه نمیشه فقط قصر تویله میشه ( مراقب انسان هایی که وارد زندگیتون میشن باشید)}☆
ملکه__اقیانوس138 عضویت: 1404/03/17 تعداد پست: 3198 واقعا ؟؟ چه خوب من گفتم ۱۰ میلون در میاد خودشم من بلند نمیخوام میخوام جدا بالاش قفسه بزنه پس ۳ تومن ... عشقم دو سه سال پیش پراید چهل تومن بود الان 300 تومن فکر نکنم میز تحریر ارزون باشه اونم الان تقریبا ده پانزده تومن میشه کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲