2777
2789
عنوان

هزینه‌ نصب میز تحریر چقدره

25 بازدید | 2 پست

اندازش حدودا ۱۲۰ در ۶۰ میخوام بزرگ باشه با کشو 

☆{وقتی که گاو وارد قصر میشه ، گاو پادشاه نمیشه فقط قصر تویله میشه ( مراقب انسان هایی که وارد زندگیتون میشن باشید)}☆

والا اگه از این بلند دیواری ها میخوای دو سه سال پیش من میخواستم برای کنکور بخرم می‌گفت ۲۵۰۰

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

والا اگه از این بلند دیواری ها میخوای دو سه سال پیش من میخواستم برای کنکور بخرم می‌گفت ۲۵۰۰

واقعا ؟؟ چه خوب من گفتم ۱۰ میلون در میاد خودشم من بلند نمیخوام میخوام جدا بالاش قفسه بزنه پس ۳ تومن میشه

☆{وقتی که گاو وارد قصر میشه ، گاو پادشاه نمیشه فقط قصر تویله میشه ( مراقب انسان هایی که وارد زندگیتون میشن باشید)}☆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا ؟؟ چه خوب من گفتم ۱۰ میلون در میاد خودشم من بلند نمیخوام میخوام جدا بالاش قفسه بزنه پس ۳ تومن ...

عشقم دو سه سال پیش پراید چهل تومن بود الان 300 تومن فکر نکنم میز تحریر ارزون باشه اونم الان تقریبا ده پانزده تومن میشه

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲