2777
2789
عنوان

دوستان کسی هست تعبیر خواب ب

24 بازدید | 4 پست

دو روز خواب میبینم که میرم مغازه کفش فروشی  اونجا عشقمو میبینم خب ی کفش مردونه انتخاب کردم رنگ مشکی فقد تو دستم گرفتم کفشو خب بعد عشقم باهام حرف میزنه بهش میگم اذیت نکن گریه میکنم و بغلم میکنه ارومم میکنه این یعنی چی😑

خوابت خیلی پر معناست، چون عناصر زیادی داره که می‌تونه به احساسات درونی‌ت مربوط باشه. اینجا چند برداشت روانشناسی و تعبیر خواب ممکن رو برات می‌گم:

• کفش توی خواب معمولاً نماد مسیر زندگی یا انتخاب‌هایی‌ست که در رابطه یا زندگی شخصی داری.
  • انتخاب کفش مشکی مردونه یعنی داری دنبال ثبات، جدیت، یا امنیت در یک رابطه یا مرد خاص می‌گردی.
  • اینکه کفش رو فقط در دست گرفتی ولی نپوشیدی، شاید نشون بده هنوز تصمیم قطعی نگرفتی یا منتظری طرف مقابل قدمی برداره.
  • دیدن عشق توی خواب معمولاً بازتابی از احساسات حل‌نشده، دلتنگی، یا نیاز به توجه عاطفیه.
  • اینکه اون باهات حرف می‌زنه و تو بهش می‌گی "اذیت نکن" نشون می‌ده هنوز ازش دلخوری یا زخمی در دلته.
  • گریه در خواب اغلب نشون‌دهنده‌ی تخلیه‌ی احساسات سرکوب‌شده در بیداریه.
  • در آغوش گرفتن یعنی در ناخودآگاهت هنوز نیاز به آرامش، حمایت، و نزدیکی عاطفی با اون فرد داری.

این خواب احتمالاً نشونه‌ی اینه که هنوز نسبت به اون فرد احساس داری یا خاطره‌ش توی ناخودآگاهت فعاله. شاید توی بیداری سعی کردی نادیده‌ش بگیری، ولی دلت هنوز دنبال آرامشی‌ـه که فکر می‌کنی با اون می‌تونی داشته باشی.

اگر سوال داری که آیا باید برگردی سمتش یا نه، خواب نمی‌تونه مستقیم جواب بده، ولی نشون می‌ده هنوز از نظر احساسی تموم نشده برات.

اگه خواستی، می‌تونم کمکت کنم دقیق‌تر تحلیلش کنیم بر اساس زندگی شخصی‌ت یا جزئیات دیگه خواب.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوابت خیلی پر معناست، چون عناصر زیادی داره که می‌تونه به احساسات درونی‌ت مربوط باشه. اینجا چند برداش ...

عزیزم ی مشکلی پیش اومد خب من میترسم ب عشقم نرسم ولی عشقم بهم گفته ما باهم ازدواج میکنیم ولی باز من نگرانم