2777
2789

بچه ها من استوری یکی از بلاگرای زبان رو ریپ زدم بعد شروع کرد به حرف زدن ! و در اخر برگشته بمن میگ الان داری بهم پیشنهاد میدی؟ من اصن حرفی نزدم واقعا!!!!! چقدر جوگیرن بعضیا

پس چرا از دل نرفت هر آنکه از دیده برفت؟ماروی این حرف حساب کرده بودیم💔

اها اینم بگم قبلا هم ریپلای کردم هر بارش همون دقه سین میزد شوخی میکرد اینا حتی پیام اخرشو دوماه یادم رفت سین بزنم باز برگشتع اینجوری میگه من برا همرو ریپلای میکنم این نمدونم چرا اسنجوری گف😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعتماد به سقف😂

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                             لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌غلط املایی ببینم تذکر نمی‌دم چون بعضیا خوششون نمی‌آد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/                                      مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                   موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم

اعتماد به سقف😂

بابا اصن قشنگ نیست بخدا یجوریه فک میکنه همه عاشقشن من داشام یچیز دیگ میگفتم اصن😐

وای افرین باید همینو بگم😂

🗿واقعا یعنی چی

این مث اون قضیه میمونه

یه دختره توییت زده بود من ۷۴۰تا خواستگار داشتم

بعد یکی‌زیرش نوشته بود اگه خواستگار حسابمون‌نمیکنی که جوابتو بدم😂🙂

🗿واقعا یعنی چیاین مث اون قضیه میمونهیه دختره توییت زده بود من ۷۴۰تا خواستگار داشتمبعد یکی‌زیرش نوشت ...

عالی بود😂😂😂😂😂