2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم دائم جارو دستشه

200 بازدید | 17 پست

سلام دوستان

ما اومدیم روستا خونه مادر شوهرم . حالا یه خواهر شوهر دارم که متاهله اونم با دوتا بچه هاش اومده اینجا . ولی از دیروز که اومده دائم جارو دستشه . البته اینجا بزرگه ۴ تا اتاق داره . ولی مثلا یه اتاق صبح جارو زده دوباره بعدازظهر جارو می زنه. حتی جارو برقی خرابه با جارو دستی جارو می زنه. به نظرتون مشکل خاصی داره ؟ وسواس داره ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبحالش که انقد تمیزه و به تمیزی اهمیت میده🥲 حالا من برعکسشم

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

منم همینطوری هستم یعنی بقیه معذب میشن؟مهمون هم داشته باشم باید مدام جاروبرقی بکشم ؛روزی پنج شش بار ؛

وای خدا اینجوری جاروت نمیسوزه؟ خاله منم اینجوریه اما مدام جارو برقی می‌سوزونه نکن اینجوری 

روزی یکبار حداقل جارو برقی بزن بعد اگه دیدی کثیف شد از جارو دستی نپتونی استفاده کن

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

وای خدا اینجوری جاروت نمیسوزه؟ خاله منم اینجوریه اما مدام جارو برقی می‌سوزونه نکن اینجوری روزی یکبار ...

عادت کردم متاسفانه ؛🥺🥺

اکه مدام جاروبرقی نکشم انگار یه لایه ای روی فرشها نشسته که تا جاروبرقی نکشم پاک نمیشه ؛ حالیه اون لایه رو ببینم خودم می‌بینم ؛

بعد یه عادت دیگه هم دارم اینکه لباسهای تمیز که شستم تا کردم تو کشو گذاشتم رو باز هفته ای یه بار همشو می‌شورم ؛

ماشاالله انرژیشم خوبه ده سال از من کوچکتره . حالا من یه اتاق جارو دستی بزنم کمرم درد میگیره

منم همینم بچها میریزن باز هی باید جاروبزنم رو اعصاب اگه جارونزنم روزی دوبارسه بار جارو میزنم

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

وسواس داره 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️