2777
2789

سلام بچه ها من سه چهارماهی یه بار میرم خونه بابام چون دوره درحد دوهفته میمونم خونه بابام استراحت میکنم چون هم شاغلم هم بچه هام خسته ام میکنن

خدایا شکرت که دراین همه هیاهو روزگارمن هنوز آروم آرومم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه شغلی داری که‌میتونی هر سه چهار ماه، دو هفته نری سرکار ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بعد یه کار اداری برام پیش اومد دکتر دوندگی. شوهرم زنگ زد اگه اومدی مثل یه حیوون دیگه باهات برخورد میکنم هرچه زنگ زدم که بندازمش به غلط کردن مخصوص جواب نداد یارد تماس میداد منم نرفتم گفتم تازنگ نزنه بگو بیاد نمیرم اینم اصلا زنگ نزد نزدیک یک ماه شد

خدایا شکرت که دراین همه هیاهو روزگارمن هنوز آروم آرومم
مثلا تابستون میرم خونه بابام دوهفته میمونم باعید نوروز از اول مهر تا عید مگه کار واجبی باشه یهویی بر ...

خب این هر سه چهار ماه نمیشه ..... شما انگار فقط دو هفته ی عید نوروز و دو هفته هم‌تابستان خونه ی پدرتی‌..... این‌زیاد نیست اصلا در طول سال

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊