2777
2789
عنوان

گوشی گوشی لطفا بیایین📱📱

249 بازدید | 44 پست

سلام دوستان عزیزم:دوستان با این وضع اقتصادی به نظرشما چند وقت یکبارباید گوشی جدیدگرفت؟شما چندساله گوشیتون رو دارید؟من دبیرستانی یا دانشجو بودم خیلی عوض میکردم مثلا شیش ماهی یکبار جوری بودکه موبایل فروشی دیگه آشناشده بود خودم تنهایی میرفتم گوشی میخریدم باخونوادم تلفنی صحبت میکرد اوناهم میگفتن به دخترمون گوشی بده😳😐الان یادم میاد میگم چقدر خنگ بودم درسته ارزون بود ولی بجاش میبایست طلابخرم.بازم گوشی دوست دارم عوض کنم ولی جلوخودمو میگیرم میخوام ببینم شماچطورید شاید سر عقل اومدم😅😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من گوشیو به هیچ وجه عوض نمیکنم تا خودش داغون نشه و خراب به هر حال ولی گوشی من سالی یکبار از دستم میفته مجبور میشم گوشی جدید بخرم ولی بنظرم گوشی عوض کردن الکی خرج اضافیه میتونی این پولو به جاش پس انداز کنی طلا بخری یا چیز دیگه 

من دو سالی یکبار عوض میکنم گوشی ها قبلیم میدم مامانم و داداشم و خالم و....مثلا این گوشی s21fe میخوا ...

منم میدم مامانم با انواع مختلف قاب بعد قابا رو که میبینه میگه اینا رو کی خریدی؟دعوام میکنه😅😅

ببین عزیزم اون زمان من ۶ماهی یه گوشی نسبتاخوب میخریدم باهمون پول میتونستم یه النگو بخرم چون هم گوشی ...

چی بگم والا. فقط میگم لعنت ب این زندگی ک باید حسرت گذشته رو بخوریم

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

من گوشیو به هیچ وجه عوض نمیکنم تا خودش داغون نشه و خراب به هر حال ولی گوشی من سالی یکبار از دستم میف ...

من خیلی پشیمونم البته فکر کنم تقصیر خونوادمم بود زود تسلیم میشدن قبول میکردن

چی بگم والا. فقط میگم لعنت ب این زندگی ک باید حسرت گذشته رو بخوریم

ببین من وضعم افتضاحه اصلا به عوض کردن گوشی معتادبودم تازه تعویض نمیکردم میخریدم مثلا قبلیم رو میدادم دختر داییم یا دیگران