2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مصاحبه ارشد از امروز شروع شد و‌ آنلاین هستشلطفا هر کی زودتر مصاحبه رو انجام داد بیاد اینجا اطلاعات ب ...

خب فرقش با دانشگاههای دیگه چیه ؟

دانشجو برای ارگان خاصی تربیت میکنن؟؟

آینده شغلیش تضمینه؟

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
خب فرقش با دانشگاههای دیگه چیه ؟دانشجو برای ارگان خاصی تربیت میکنن؟؟آینده شغلیش تضمینه؟

منم اطلاع خاصی ندارم

میدونم روزانه و دولتی هستش

مقطع ارشد تمام وقت هستش و بعدش خودشون به یه ارگان دولتی برای کار معروفیت می‌کنن

تم مذهبی داره چادر اجباریه 

من ساعت ۱۱و ۱۰ دقیقه شما ساعت چند؟میگم بنظرت با چادر بشینیم پشت سیستم ؟

من ساعت یک و نیم. آره توی اطلاع رسانی کانالش که از روی عکس ها معلومه تصویریه. احتمالا باید چادر سر کنیم.

خب فرقش با دانشگاههای دیگه چیه ؟دانشجو برای ارگان خاصی تربیت میکنن؟؟آینده شغلیش تضمینه؟

جز دانشگاه های سراسری هستش. اونجوری که من احساس میکنم به اندازه دانشگاه هایی مثل الزهرا و امام صادق سختگیر نیستش. تم مذهبی-فرهنگی داره و از قوانینش هم پوشیدن چادر هست. فارغ‌التحصبل های خودش رو معرفی میکنه برای استخدام.

من یکم پرس و جو کردم میگن از نظر امکانات، پیشرفته و جدیده.

منم اطلاع خاصی ندارممیدونم روزانه و دولتی هستشمقطع ارشد تمام وقت هستش و بعدش خودشون به یه ارگان دولت ...

کدوم استانه؟

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم