2777
2789
عنوان

برایه خودم تولد بگیرم

58 بازدید | 5 پست

ولی حس میکنم یجوریه 

اما دوست دارم این سنمو که اینقد قوی موندم جشن بگیرم شاید کسی قدرمو ندونه اما خودم میدنم تو خانواده ما تولد بی معنیه انگار

اقایون خواهرنما نامحترم اقایون بی خوانواده درخواست ندین اینجا همه مثل خواهرومادرتون نیستن هیچ اقایی درخواست نده که اینجا چیزی جز فحش گیرتون نمیاد

نمیدونم...

من اصلا به تولد فکر نمی کنم 

ماهم نمیگیریم

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!

تولدت مبارک🫂🦋

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱                          من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚                  وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :)                                                 "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛                                                                                   مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜                  جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏                                                      پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦‍♀️😂   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بگیر

خیلیا از یه سنی به بعد دیگه تنها مهمون تولدشون خودشونن، بیشتر هم خوش میگذره 

تولدت مبارکک🤍🤍🤍✨

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

تولدت مبارک🫂🦋

بوس بهت مهربون

اقایون خواهرنما نامحترم اقایون بی خوانواده درخواست ندین اینجا همه مثل خواهرومادرتون نیستن هیچ اقایی درخواست نده که اینجا چیزی جز فحش گیرتون نمیاد

نمیدونم...من اصلا به تولد فکر نمی کنم ماهم نمیگیریم

🥲اما من دوست دارم