2777
2789

بچه هااااا من موقعی که بهم گفت قران رو قرائت کن چند لحظه با دست به قران اشارە کردم یعنی ایشون گفتن قران بخون و من بدون هیچ حرفی دستم رو گرفتم سمت قران و ایشون بعد چند لحظه سرشون رو بالا اوردن و من رو دیدن که به قران اشارە کردم گفتن بله قران رو بخون منم بدون بوسیدن قران قران رو باز کردم و بدون بسم الله یا اعوذ باالله شروع کردم قرائت قرائتم چندان بد نبود مثلا در حد 14 از 20 قرائت کردم و انگشتمم روی کلمات قران نذاشتم هنگام قرائت به نظورتون احتمالش هست رد گزینش بشم یعنی گزینش ردم کنه و کد بخورم؟

خوندن قران یه سقفی امتیاز داره طبق اون بهت امتیاز میدن و بابقیه امتیازاتت جمع میشه.

ممکنه جمع امتیازاتت از رقیبات بیشتر بشه یاخدایی نکرده کمتر،درکل بستگی به رقیبات داره،اینجوری نیست بخاطر این مسئله صدرصد ردت کنن

خوندن قران یه سقفی امتیاز داره طبق اون بهت امتیاز میدن و بابقیه امتیازاتت جمع میشه.ممکنه جمع امتیازا ...

به خدا اصلا واسه این نمیترسم امتیازم کم بشه اصلا امتیاز واسم مهم نیس فقط گزینش ردم نکنه و کد نخورم😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگران نباش ،بخداتوکل کنبخاطر این مسئله ردنمیشی

انشاءالله خدا از دهنتون بشنوە توروخدا یه ذکر لا اله الا الله میگید به نیت قبولیم یا یه صلوات انشاءالله هرچی از خدا میخواید دو برابرشو بهتون بده😭😭

وای من همیشه به اطرافیانم میگم که فرهنگیان=زجر استخدام فرهنگیان نیست که،بسیجه

اتفاقا خانومه مهربون بود جو اونجا هم جوری نبود که بگم اون باعث شد استرس بگیرم من به شخصه تو مواقع حساس هول میشم گند میزنم اونجا هم اینجوری شد😭😭

اتفاقا خانومه مهربون بود جو اونجا هم جوری نبود که بگم اون باعث شد استرس بگیرم من به شخصه تو مواقع حس ...

انشاالله که قبول میشی ،ولی منکه اصلا از جو فرهنگیان خوشم نمیاد،ینی عمراااا😑😂

انشاالله که قبول میشی ،ولی منکه اصلا از جو فرهنگیان خوشم نمیاد،ینی عمراااا😑😂

منم تا یه هفته پیش همینو میگفتم الان میگم خدایا تو کمکم کن این مصاحبه گزینش فرهنگیان رو قبولشم دیگه هیچوقت ناشکری نمیکنم بە درگاهت همیشه شکرگذارت میمونم😭اجی انشاءالله خدا بهت خیر بدە واسم دعا کن میگن دعای مسلمان واسه  مسلمان زود اجابت میشه انشاءاللە خدا واست بسازه دعام کن قبول شم😭😭

منم تا یه هفته پیش همینو میگفتم الان میگم خدایا تو کمکم کن این مصاحبه گزینش فرهنگیان رو قبولشم دیگه ...

هرچند که من اعتقاد درست درمونی ندارم از لحاظ مسلمونی،ولس امیدوارم عمیقاً کارت درست شه،گرفتاری بده 🙂🤍