2777
2789
عنوان

هوش مصنوعی گفت فلج میشم😭😭

182 بازدید | 24 پست

یه ماهه گردنم درد میکنه دردش به سرم و شونه هام رسید

چند روز پیش شدت گرفت جوری که دلم میخواست از درد بمیرم

هم گردنم هم سرم و کتف و شونه

خیر سرم رفتم متخصص خوب بیمارستان ۶۰۰ تومنم هزینه کردم الان داروهاش میبینم همش مسکنه

دکتر گفت خوب نشدی یه هفته بعد بیا ام ار آی بنویسم

با هوش مصنوعی صحبت کردم گفت اگه بااین داروهایی که داده خوب نشم یعنی مشکلم خیلی جدیه مثل آرتروز و بیرون زدگی دیسک اینا ...که توی ام ار ای نشون میده

اونم از نوع  شدیدش که باعث فلج میشه😭😭😭

اگه فلج بشم کسی نیست جمعمم کنه و خرج زندگیم بده😭

فقط ۲۳ سالمه

بااین دردایی که دارم هرچی هست بیماری بدیه و شدیده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم یه تایمی اینجوری بود بعد از دکترهای متعدد رفتن فهمیدم از اعصابم هست ، داروی اضطراب اینا خوردم خوبم الان

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  

خیلی عجیبید اخه هدش مصنوعی چیه 😒 در ضمن من دیسک گردن دارم ۱۵ ساله ،درد گردن دارم دو سال هست دردش تو شونه وکتف هام می ریزه انقدر دردش زیاده که نمی تونم تکون بخورم ، ولی هنوز فلج نشدم 😶 مامانم دیسک گردن داره هم مهره های کمرش شکسته دکتر بهش گفت دیگه عمل نمی تونی لکتی کار از کار گذشته درسته کار سنگین نمی کنه ولی فلج هم نشده 

هوش مصنوعی هم فاز دکتر بودن برداشته ها

مثل گوگل

بهش بگی سرفه میکنی میگه سرطان داری

در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

عزیزم منم یه تایمی اینجوری بود بعد از دکترهای متعدد رفتن فهمیدم از اعصابم هست ، داروی اضطراب اینا خو ...

عزیزم شماهم مثل من بود دردتون؟

مال من از گردن شروع شد اومد به پشت سرم و کتف و شونه

سردردای شدید میگیرم

اما گردنم فعلا حرکت داره

تحت تاثیر استرس شدیدم برادرم معتاده خیلی اذیت میکنه مارو

من دوماه بود دارو ضد اضطراب میخوردم تازه تموم شده داروهام