فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خوشبحالت دارم روز ها رو میشمارم منم برسم به روزی که از شیر بگیرم فقط شیرت و ندوشی ها یه قرصی هست بخوری شیرت دو روزه خشک میشه بزن گوگل بچت چند ماهه من میخوام. هجده ماهگی از شیر بگیرم
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
نه اصلا نباید اینکار و بکنه بازم شیر تولید میشه نباید دست بزنه بدوشه تا شیر خشک شع
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
نه اصلا نباید اینکار و بکنه بازم شیر تولید میشه نباید دست بزنه بدوشه تا شیر خشک شع
خب اینطوری درد میگیره که
ما خانوادگی نسل در نسل اینطوری کردیم
هرکی یه طوره دیگه گلم
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
من تجربه خودمو میگم.سینه هام سفت شده بودن و درد میکردن..یکم فشار میدادم شیر از سر سینه خارج میشد.و بعد اب سرد میزدم به سینه هام در روز چندبار اب سرد میزدم بهشون تا اینکه خشک کردم. ولی دوسه روز بیشتر طول نبرد.