2777
2789

مربی بدنسازیم یه لطفی بهم کرد حالا نه خیلی بزرگ ها ولی خب(داره کمکم میکنه برای ازمون اماده شم و استقامتمو ببرم بالا،باهام تمرین میکنه اخرسانس)

منم برای اینکه زیر بار منت نرم بعد ها و بی جواب نزارم و به تشکر کوچولو کرده باشم از این کوکیای رژیمی که تو شیشه ان خریدم

چطوره؟

لازمه بزارم تو پاکت؟یا بیخیال همینجوری با شیشش ببرم

به نظرم پاکت باسلیقه تره خودشم سورپرایز میشه🫠😍

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

بذار تو پاکت

خیلیم خوبه دستت درد نکنه

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🥲😂اگه تو‌پاکت نزارم زشت میشه؟فقط کنارش یه یادداشت کوچولو بزارم

تنبلی نکن برو بخر

بذار ارزش هدیت حفظ شه

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

باید برم بخرم🦦😂خیلی خستمممم حسش نیست برم

خستگی رو ول کن به نظرم برو بخر حالتو خوب کن حال و هواتم عوض میشه😄😂

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی