2777
2789

چیکار کنم بچه ها؟😭😭😭

همش به همدیگه میپرن و داعما دعوا میکنن سر کوچکترین مسایل اصلا گذشت بینشون وجود نداره

دخترن ده ساله و چهارسالع

اللهم عجل لولیک الفرج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه های منم همینطورن یعنی نشده یک دقیقه باهم خوب باشن پسرن یکی ۷ یکی ۱۱ساله

باورت میشه اصلا احترام پدر مادر رو ندارن اصلااااا ها

این حجم از گستاخی روانیم کرده😭😭

اللهم عجل لولیک الفرج

شما اصلا دخالت نکن

و از طرفی تشویقشون کن با هم مهربون باشن

هردو کودکن و زبون همو خوب میفهمن

اما اگه دیدی داره خیلی خطرناک میشه و بازی خطرناک میکنن ، جلوشونن بگیر اما نه با دعوا ..

اگه هم خیلی این موضوع اذیتت میکنه ، از یه مشاور کمک بگیر. 

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

دختر کوچیکه باید نسبت به بزرگه حرف شنوی داشته باشه که

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

دختر کوچیکه باید نسبت به بزرگه حرف شنوی داشته باشه که

والا صفره به خدا

همش دعوا توهین گله شکایت فحش

ولقعا نمیدونم تاچه حد طبیعیه بچه ها😭😭

خیلی تو تربیتشون کم گذاشتم😔

اللهم عجل لولیک الفرج
والا صفره به خداهمش دعوا توهین گله شکایت فحشولقعا نمیدونم تاچه حد طبیعیه بچه ها😭😭خیلی تو تربیتشون ...

دعوا طبیعیه تو بچه ها با تفاوت سنی کم ولی فحش نه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

زمانیکه کوچیک تر هستن اگر حرف بدی زدن باید برخورد بشه درحالیکه تو محیط خونه هم خودتون با الفاظ زشت و رکیک باهاشون صحبت نکنید بچه ها آیینه ی خود ما میشن البته دوستان اطرافشونم بعد از مدتی روشون تاثیر میذاره

حال خوب مون رو با همه به اشتراک بذاریم بخند عزیزم دیدی چه قشنگ شدی

تو بهترین مادری 

تو ارزشمندی بانو جان 

تو با همین دانش وآگاهی بهترین ها را انجام دادی 

بچه ها مثل دوره ما نیستن پیشرفت تکنولوژی سریع اتفاق افتاد سرگرمی ما با بچه ها متفاوت بوده نگران نباش درست میشهآموزش ببین خودت کم کم یادمیگیرن هر دو کوچیکهن  وبه راهنمایی نیاز دارند اونم خیلی باهوشند با ترفند خودش حرص بخوری بدتر میشه صبوری کن وآموزش ببین کمک حرفه ای 

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.