2777
2789
عنوان

رنگ کردن موی مشکی طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 24 پست
بله مواد شیمیایی خیلی زودتر از موعد موهارو سفید میکنه من به شخصه دیدم موهای مادرم یک جنسی داره به هی ...

وااای 

کاش میدونستم اصلا مش نمیکردم

یه کف دست موهام سفید شدن

دقیقا بعد رنگ کردن موهام با سررررعت سفید شدن

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوسط. بعضی جاها ضحیم بعضی جاها هم خیلی نازک

ببین گلم اصلا کار سختی نیست شما رنگ سه صفر بگیر بزن موهات روشن میشه البته خودت نمیتونی اینکاروبکنی باید بدی یکی برات انجام بده،بعدش میتونی رنگ بزاری حالا هر رنگی که به اون پایه بخوره .

اگه میخوای با دکلره روشن کنی،و تا حالا دکلره انجام ندادی ..یه تیکه خیلی کوچیک از زیر موهات قسمت پشت قیچی کن روش امتحان کن ..یمقدار خیلی کم  دکلره، اکسیدان  قاطی کن بزن به همون تیکه مو ،بعد صبر کن ،نیم ساعت منتظر شو ببین چقد رنگ باز میکنه بعد نیم ساعت مو رو بردار بکش اگه مثل فنر شد داشت تیکه میشد بدون مقاومت موهات کمه اگه دیدی نه سفت هست میتونی تا ۴۵ دقیقه هم بزاری، بعد بشورش ...اونموقع طبق اینکه دکلرت به پایه چند رسیده میتونی رنگی که میخوای بزاری ،رنگ و برو فروشنده ها دکلره رو نشون بده بهت میگن کدوم رنگ رو موهات جواب میده ،رنگهای خیلی روش تا پایه ۹ باید برسه ،که به نظر من انجام نده موهات نازک میشن ..فک کنم بتونی تا پایه ۷ خودت برسونی ورنگاای قشنگی هم میشه بزاری ،پایه ۷ موهاتم چیزی نمیشه

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
ن حتمالا باید دکلره بشه و جای خوب برو ک خراب نشه من ک موهام خشک شد بعدش

دلیلش خشکی، بخاطر دکلره ش بوده ،اکثرا دکلره آشغال میزنن،حتی شده قوطیش و عوض میکنن میگن مارک خارجیه ،بعد حمام که موهات سشوار گرفتی حتما روغن زیتون‌بزن..شامپوتم مخصوص موهای رنگ شده باشه،آلوئه ورا هم عالیه تو حموم ژلش و در بیار ،یکربع بزار سرت ..ابرسانی میکنه پوست سرت و از خشکی در میاره

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
دلیلش خشکی، بخاطر دکلره ش بوده ،اکثرا دکلره آشغال میزنن،حتی شده قوطیش و عوض میکنن میگن مارک خارجیه ، ...

من دیگه از بس خشک شده بود از پایین هی کوتاه میکردم بعدم دوسال پیش رفتم بهترین آرایشگاه ازم ۶تومن گرفت و نابود شد 

و دیگ حتی جرات ندارم سشوار بکشم فقط کلاه حموم میکشم 

من مامان میشم ☺️💪

من دیگه از بس خشک شده بود از پایین هی کوتاه میکردم بعدم دوسال پیش رفتم بهترین آرایشگاه ازم ۶تومن گرف ...

من خداروشکر جنس موهام خیلی خوبه ..ایندفه اخر دکلره رو از سرم نمیشستن، ساعت میگرفتم ۱ ساعت و نیم دوساعت رو سرم بود ترسیده بودم ..خودشون میگفتن خوب موهایی داره مقاومه ..من کلی استرس داشتم  فقط با یک دستمال مرطوب یمقدار پاک میکردن نسوزه مثلا😁😂😂ولی خوب با همین موارد که گفتم خداروشکر موهام عالیه ..قبلا سالی یکبار دکلره میکردم ..اینقد گرون شده فقط تیکه ای دکلره میکنم .رنگ بدون دکلره هم کلا دوست ندارم 

ببین گلم اصلا کار سختی نیست شما رنگ سه صفر بگیر بزن موهات روشن میشه البته خودت نمیتونی اینکاروبکنی ب ...

میخواستم مش پلاتینی در بیارم یا تو همین مایه ها. اصلا نظرم روی قهوه ای و اینا نیست. مسئله دیگه بلندی موهامه. تا پایین کمرمه یعنی موهام 70-80 سانته