سلام خوبین ، شدیدا نیاز به راهنمایی و تجربیاتتون دارم.
من سال 402 فارغ التحصیل شدم ، درسم خیلیییی خوب بود ، شاگرد اول مدرسه همیشه ، از سال نهم تا دوازدهم کرونا اومد و همه چی مجازی شد ، بعد نتونسم بخونم، خیلیا همینجوری بودن از هم کلاسیام متاسفانه...
درگیر افسردگی شدم و مشکلات روحی ک هنوزم کهنوزه خوب نشدم. به زور فارغ تحصیل شدم منی ک درسم هوب بود ، حتی بعضی از امتحانارو ندادم افتاد شهریور یسریشونم دی ماه❤️🩹 نمیدونسم دارم چیکار میکنم تو زندگیم اصن ، سال 403 هم قرار بود دیگ برم دانشگاه ، دانشگاهایی هست که بر اساس سابقه تحصیلیه ، ولی نرفتم ، زورم میومد منی ک انقدر درسم خوب بود همچین سرنوشتی داشته باشم ، از یطرفم افسردگی ..
خلاصه که گیر کرده بودم تو باتلاق ، همین الانشم همینجور..
بعد دوسال امسال تصمیم گرفتم ترمیم معدل بزنم. یکی دوتا از درسام ک اولین امتحانا بودن بالای 15 شد ، بقیشون خراب کردم چون کشش خوندن نداشتم ، اونم فشردهه و برا اولین برا نهایی..
رشتم تجربیه ، کنکور اردیبهشت رو تجربی دادم، کنکور پیش رو ینی تیرماه رو ریاضی ثبت نام کردم ، چون حس میکنم اصلا از اول تجربی دوس نداشتم.
همین یکی دوتا نمره ای ک گرفتمو واسه شوق رشته ریاضی بود. الان موضوعی ک ذهن منو درگیر کرده اینه که پشت کنکور بمونم کلا برم رشته ریاضی ؟ یا اصن برم دانشگاه؟
دانشگاه ک رشته خوب اصن نمیارم از ریاضی ،. چون کنکور صفر ، نهاییم دیپلمم تجربیه..
حاجی تو بد مخمسه ای گیر افتادم..
کسی میدونه راهنمایی کنه؟