2777
2789
عنوان

کنکور و پشت کنکور بودن

231 بازدید | 26 پست

سلام خوبین ، شدیدا نیاز به راهنمایی و تجربیاتتون دارم.

من سال 402 فارغ التحصیل شدم ، درسم خیلیییی خوب بود ، شاگرد اول مدرسه همیشه ، از سال نهم تا دوازدهم کرونا اومد و همه چی مجازی شد ، بعد نتونسم بخونم، خیلیا همینجوری بودن از هم کلاسیام متاسفانه...

درگیر افسردگی شدم و مشکلات روحی ک هنوزم ک‌هنوزه خوب نشدم. به زور فارغ تحصیل شدم منی ک درسم هوب بود ، حتی بعضی از امتحانارو ندادم افتاد شهریور یسریشونم دی ماه❤️‍🩹 نمیدونسم دارم چیکار میکنم تو زندگیم اصن ، سال 403 هم قرار بود دیگ برم دانشگاه ، دانشگاهایی هست که بر اساس سابقه تحصیلیه ، ولی نرفتم ، زورم میومد منی ک انقدر درسم خوب بود همچین سرنوشتی داشته باشم ، از یطرفم افسردگی .. 

خلاصه که گیر کرده بودم تو باتلاق ، همین الانشم همینجور..

بعد دوسال امسال تصمیم گرفتم ترمیم معدل بزنم. یکی دوتا از درسام ک اولین امتحانا بودن بالای 15 شد  ، بقیشون خراب کردم چون کشش خوندن نداشتم ، اونم فشردهه و برا اولین برا نهایی..

رشتم تجربیه ، کنکور اردیبهشت رو تجربی دادم،  کنکور پیش رو ینی تیرماه رو ریاضی ثبت نام کردم ، چون حس میکنم اصلا از اول تجربی دوس نداشتم.

همین یکی دوتا نمره ای ک گرفتمو واسه شوق رشته ریاضی بود. الان موضوعی ک ذهن منو درگیر کرده اینه که پشت کنکور بمونم کلا برم رشته ریاضی ؟ یا اصن برم دانشگاه؟

دانشگاه ک رشته خوب اصن نمیارم از ریاضی ،. چون کنکور صفر ، نهاییم دیپلمم تجربیه..

حاجی تو‌ بد مخمسه ای گیر افتادم..

کسی میدونه راهنمایی کنه؟

من دقیق نمیدونم از چه رشته ای خوشم میاد اصن.

مهندسی صنایع نظرمو بخودش جلب کرد که رتبه خوب میخاد.

خیلیا میگن تو این پنج روز باقی مونده بخون یسری مباحثو ، میتونی در حد پنج درصد بزنی و قبول شی ، ولی من صفر صفرم برام سخت فهمیدن یهویی مطلب ، از یطرفم فکر میکنم پشت کنکور موندن دوبارع با این حال روحی اصلا ب صلاح نیست

بعضیام میگن برو رشته های ک میاری روحیت عوض شه ، جامعه رو‌ببینی ذهنت وا شع. بتونی تصمیم بگیری بعد بیا بشین بخون دوباره ، بازم‌میترسم از فضای کنکور دور شم ، نتونم براون چیزی میخام برسم.

خیلیام میگن بازم بمون پشت ، اگ بمونم پشت کدوم رشته رو برم؟

اگ انتخاب اشتباه کنم چی؟

خدایا دیگ بسه . دارم دیوونه میشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم پارسال که دوازدهم بودم کنکور تجربی دادم 

برای امسال اومدم کنکور ریاضی و زبان دادم 

واقعیتش اینه که موقعی که دبیرستان بودم و رشته تجربی بودم فکر میکردم چون از تجربی بدم میاد درس نمیخونم ، ولی امسال که کنکور ریاضی دادم باز هم درس نخوندم و فهمیدم که من اصلا از درس خوندن خوشم نمیاد ! 

الآنم با کنکور زبان میخوام برم دانشگاه 

شما هم بهتره با خودت رو واست باشی ، ببینی واقعا حال خوندن داری یا نه . اگه نداری با همون سوابق برو دانشگاه 

من خودم پارسال که دوازدهم بودم کنکور تجربی دادم برای امسال اومدم کنکور ریاضی و زبان دادم واقعیتش این ...

داره میشه بیست سالم ... جو خانوادم یجوری نیست ریسک کنم نمیدونم واقعن چکنم.

میترسم بمونم پشت یهو دیدی بقول خودت از ریاضیم خوشم‌نیومد.... اصن تصمیم گیری سخته واقعن اکبندم

داره میشه بیست سالم ... جو خانوادم یجوری نیست ریسک کنم نمیدونم واقعن چکنم.میترسم بمونم پشت یهو دیدی ...

برو دانشگاه ولش کن 

کنکوری بودن از ۱۸ سالگی به بعد واقعا روحیه قوی میخواد 

اگه حتی یک درصدم به خودت شک داری پشت کنکور نمون 

برو دانشگاه ولش کن کنکوری بودن از ۱۸ سالگی به بعد واقعا روحیه قوی میخواد اگه حتی یک درصدم به خودت شک ...

میدونی حتی اگه برا دانشگاه رفتنم نمیدونم از چه رشته ای خوشم میاد😢 هیچ وقت تو‌عمرم فکر نمیکردم یروزی ب همچین جای فجیعی برسم

میدونی حتی اگه برا دانشگاه رفتنم نمیدونم از چه رشته ای خوشم میاد😢 هیچ وقت تو‌عمرم فکر نمیکردم یروزی ...

درکت میکنم 

خیلیا همینن 

اگه به رشته خاصی علاقه پیدا نکردی میتونی همون مهندسی صنایع یا مدیریت مالی توی دانشگاه آزاد بخونی 

رشته هایین که درسای متنوعی دارن بازارکارشونم گستردست

درکت میکنم خیلیا همینن اگه به رشته خاصی علاقه پیدا نکردی میتونی همون مهندسی صنایع یا مدیریت مالی توی ...

آزاد پول میخاد ک متاسفانه نیست

پیام نور چی؟ خوبه؟

بعدا مثلا برا مدرکش مشکلی نی

آزاد پول میخاد ک متاسفانه نیستپیام نور چی؟ خوبه؟بعدا مثلا برا مدرکش مشکلی نی

پول آزاد نهایت میشه ترمی ۱۳,۱۴ ملیون 

با این حال اگه بازم نتونستی اوکیش کنی پیام‌نور هم خوبه 

مدرکش که خب فرق داره واقعا . بعداً که وارد آزمونهای استخدامی و اینا بشیم طبیعتاً اون گزینشگر خیلی بین کسی که دانشگاه دولتی خونده و کسی که آزاد و پیام‌نور خونده فرق قائل میشه 

با این حال توی همون دانشگاه آزاد و پیام‌نور هم اگه سطح علمی خودتو بالا نگه داری جای پیشرفت براش هست 

آدم دیدم لیسانس کامپیوتر از دانشگاه آزاد گرفت ولی برای ارشد نشست خوند دانشگاه امیر کبیر قبول شد 

پول آزاد نهایت میشه ترمی ۱۳,۱۴ ملیون با این حال اگه بازم نتونستی اوکیش کنی پیام‌نور هم خوبه مدرکش که ...

ببینم چی بشه ..

خیلی دمت گرم ، ممنون از پاسخت یه دنیا ممنون♥️