2777
2789

بچه ام دوسال و نیمه اس بخوام هم منتظر بمونم تا سنش بره بالا تر  و عاقلتر بشه خودمم سنم میره بالا و دیر میشه 

الانم اصلا نمی تونم کتاب دستم بگیرم یعنی احازه نمیده 

وقتی هم که خوابه فقط وقت می کنم کارهای خونه رو انجام  بدم و غذا بپزم .

واقعیتش قبل از بچه دار شدن تصور نمی کردم که  نشه که دیگه حتی درس هم خوند چون یه سری هارو دیده بودم در کنار بچه داری هم درس میخونن ولی انگار شرایط من و اخلاقیات بچه ام کاملا متفاوت با اوناست .

واقعا احساس داغونی دارم و دارم افسرده میشم حتی نمی تونم یه کلاس هنری یا چیزی برم .

عزیزدلم حس بد نداشته باش تو در هر شرایطی موفقی حتی اگر درس نخونی منی که دارم با بچه درس میخونم میگم واقعا خب خصوصیات ادما متفاوته همه مثل هم نیستن پس افسرده نگران نباش عشقم 

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودت باش به کارا خونه و درس برس و یه پرستار هم در کنار خودت برای بچه بگیر که هم خودت کنارش باشی هم به درس و زندگیت برسی

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

پرستار بگیر براش 

البته الان دیگه شاید نشه 

از اول باید پرستار میگرفتی در حد ده ساعت در روز

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
یکی از گرایش های مدیریت اما دلم میخواست ارشدم رو یه رشته ی دیگه بخونم

فرصت کردی هر روز در حد سه ساعت یا دو ساعت مطالعه کنی قبول میشی

شبا قبل از خواب یا صب زود بخون

این وقتا کاری برای انجام دادن نداری