مشکلی ندارید تو تربیت بچه هاتون؟ من خونمون خیلی نزدیک خونه خانواده شوهرمه. خوبیش اینه کمک دارم ولی خیلی از چندگانه شدن تربیت بچه هام میترسم. دلم هم نمیاد خونه مون رو عوض کنیم
با اینکه شخصا مادر سختگیری هستم ولی گاهی وقتا بچهها حرفمو نمیخونن. به خصوص کوچیکه که 3 سالشه. ولی بزرگه که 7 سالشه بهتره. امیدوارم بتونم کوچیکه رو هم به راه بیارم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نزدیک خانواده خودم هستم تا بچه ها کوچولو بودن فکر می کردم خیلی تاثیر میذاره تو تربیت بچه ها ولی الان که بزرگ شدن متوجه شدم ۹۹ درصد رفتار اخلاق شون نتیجه رفتار من و همسرم هست البته باز تا ثیر خودم بیشتر از همسرم بوده
خودم ک هنوز بچه نداریم ولی خواهر شوهرم خونشون طبقه بالای باباش هست و بچش ب شدت بی ادب و پرخاشگر و هم ...
اونجا یاد گرفته حرفای بد رو؟ البته خانواده شوهرم مودبند ولی خوب اونجا بچه آزادی بیشتری داره و این براش خوب نیست. بعد تو خونه شونم معمولا نوشابه هست و نوشابه هم که برای بچه ها سمه
من همسایه هستم . تا کوچیک بودن خودم هر روز میبردم پارک محله ای یا بیرون و گردش که عادت نکنن به پایین رفتن اگر هم موردی پیش میومد شوهرم محترمانه توضیح میداد که دخالت نکنن ولی خودم هم حواسم بود جلوی اونا بچه تربیت نکنم از سن مدرسه که رفتن دیگه انچنان کاری ندارن بچه ها هم دنبال کار خودشونن نهایتا بریم یه سری بزنیم بیایم همین
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
منم مشکلم همینه. خواهرشوهرا و برادرشوهرام تقریبا هر روز یا بیشتر روزا اونجان دور هم. اینا هم دوست دارند برن پیششون. خوب من نمیتونم به اونا بگم نوشابه نخرید یا فیلم تماشا نکنید و ... . با بچه ها خیلی خوبند ولی خوب تاثیر میذاره. بچه ها برمیگردند اخلاقشون عوض میشه